Україна стоїть на шляху реформування.

Правда ніхто не розуміє та толком не знає куди той шлях реформ нас веде ... Але владі уже є чим пишатися.
Маємо конкретні здобутки та досягнення, які вже сьогодні відчуває кожен пересічний громадяни, для прикладу — був $ по 8, а став по 28 !, ну чім не досягнення ? Пишаємось !
Понад три роки реформ під головуванням Порошенка дали конкретний результат, а саме — стабільність :
війна стабільно продовжується ...
економіка стабільно стагнує ...
рівень життя стабільно погіршується ...
Завдяки пенсійній реформі відбулося осучаснення, перерахунок та підвищення пенсій, а те, що купівельна спроможність нових пенсій у двічі, а то і у тричі менше, то вже неважливо, головне все ж осучаснення та підвищення.
Завдяки реформі децентралізації об'єднані територіальні громади сьогодні стали самостійні, успішні та фінансово спроможні, і якщо раніше місцеві бюджети були на 40 % дотаційні, то вже сьогодні — в результаті реформи децентралізації — вони вже на 60 % є самодостатніми, а те що весь тягар утримання громад ліг на їх плечі, то вони мають ресурси та повноваження, що дозволяє розвивати та покращувати інфраструктуру, освіту, медицину, культуру та сільське господарство. А якщо не можуть, то їх провина, то вони погані господарі.
Завдяки освітній реформі вдалося позбутися радянської системи освіти, та і взагалі позбулись будь-якої системи навчати дітей, а те, що масово закривають школи, то все через помилки місцевої влади, і те що діти гірше навчені, так то вони самі не хочуть вчитись.
Крім того, почали знімати якісні фільми. Наше кіно повертається на великі екрани, а те, що на тих екранах те якісне кіно виключно російською мовою то пусте, головне що його знімають в Україні і для українців.
І як не старалась влада, але через діяльність волонтерів та підтримки з заходу, Українська армія все ж стала сильнішою, де Український воїн став надійним гарантом нашої безпеки.
Тому йдемо вперед й надалі ! Знову і знову зачаровуємось, сподіваємось, терпимо ... але йдемо ! Аби не було гірше !

5a9983222530a.jpg