Наші змі повідомляють, що депутат-дебошир з Тернополя, який пересувається в інвалідному візку, саме той депутат, що в листопаді 2017-го спочатку сам викликав патрульних, а потім жорстоко сам же і побив та покалічив двох патрульних поліцаїв та при цьому не поніс жодної відповідальності ... як кажуть в народі — вийшов сухим з води.
На цей раз, 19 січня на Тернопільському ставі той же депутат жорстоко побив двох патрульних водолазів та намагався їх втопити ... коли поліцаї намагались перешкодити депутату порушувати правила поведінки на воді.

5a62fef4827ae.jpg

Поліцаї-водолази з чисельними травмами в лікарні, а депутат-дебошир знову вийшов сухим з води ... Хоча навколо повно води, а він знову сухим залишився, чи як то ще кажуть в народі — як з гуся вода.

Радники міністра поліцаїв гнівно обурюються та запевняють, що той депутат на цей раз вже точно буде притягнутий до відповідальности та жорстоко покараний.

5a62ffa08c92c.jpg

Тут лише виникає одне питання — а що робив той депутат у Тернопільському ставі в морозний зимовий день ? А головне питання — де ж він знайшов в тому ставі тих водолазів-поліцаїв ? ... З яких глибин він примудрився їх витягнути ? Чи може знову сам викликав ?

5a63011e6f46f.jpg

5a63014111852.jpg

Наразі подія внесена до єдиного реєстру подій, ведеться слідство, але прості люди кажуть що депутат знову залишиться без жодного покарання.

P.S. сподіваюсь на Ваше почуття гумору :)