Вчергове дивуюся з українського ФБ.

Всі говорять про Земфіру‬, глибоко обурюються, махають пальчиком «но-но-но».

Але ж, по суті вона права. Вона любить свою країну, а отже і Президента, як символа країни. Вона не має іншої країни, яку б вона любила. І це факт. І не розумію, чому ми дивуємось, коли вона вимагає прибрати прапор країни, яку вона вважає ворогом.

Вона має право на своєму концерті ставити умови. Гості мають або піти, або слухати господаря концерту. Тим паче, якщо гості приходять на її концерт, вона автоматично зараховує таких людей до пошановувачів російської культури, російської мови. Звичайно ж з її точки зору, людина з українським прапором не могла прийти послухати її пісні — це провокатор, адже в її голові навіть не може виникнути думки, що українці можуть підтримувати її творчість, коли росіяни вбивають українців в Україні. Це нонсенс і це провокатори.

Але я абсолютно не розумію українців, які попри 2 роки нової війни з Росією, та понад 300 років війни з Російською імперією продовжують слухати російську музику, їздити на концерти до російських співаків, давати їм заробляти, тобто збагачувати економіку агресора. Це ганьба! Ганьба нам, українцям, малоросам а не Земфірі!

Особисто я ніколи не фанатів від російських пісень. Та й років 5 уже принципово не слухаю російську музику. ПРИНЦИПОВО!

А ВИ Й ДАЛІ КРИЧІТЬ ‪#‎ЗРАДА‬ НА ‪#‎ЗЕМФІРА‬, ДАЛІ ЇЗДІТЬ НА КОНЦЕРТИ ТІМАТІ І ЙОМУ ПОДІБНИХ І ДАЛІ ДИВУЙТЕСЬ, ЧОМУ В УКРАЇНІ НЕ НАРОДЖУЮТЬСЯ НОВІ ВАКАРЧУКИ, СКРЯБІНИ, ЯРЕМЧУКИ ЧИ ІВАСЮКИ...