Як засоби зв'язку — то останні досягнення науки. А як їсти...
Знаєте як ті натуральні продукти виглядають? По справжньому. Тобто поки до них ті люди, які люблять все вдосконалювати, не добралися.
Картопля — розміром з грецький горіх, м'якоть — червона і гірка. Індіанці Південної Америки викопували її та лишали на ніч, бо вночі в горах мороз.
Дика морква — це... Бурян з товстим корінням бачили? Один в один.
Яблука — 2 см у діаметрі. Придатні в їжу в свіжому вигляді лише після тривалого лежання.
Селекція? Традиційна селекція — з відбором того, що сподобалося, з того, що виросло само по собі — закінчилася 100 з гаком років тому, коли радіацію відкрили. С тих пір по насінню гатили високими дозами радіації, гени в насінні давали безліч мутацій. Садили, дивились, що виросте. Що сподобалось — відбирали. На око. Бо що саме змінилося в генах рослин та чи нема там ще чогось, крім того, що видно — не було можливості дізнатися. І широкому загалу такий стан справ не пік, бо громаді тоді нічого не казали, ніхто нічого не знав. Навіть що таке гени, не те що -вони змінилися.
І от нарешті, коли по цих генах перестали гатити молотком радіації, а взяли мікроскоп і знають, що роблять, який саме ген міняють та навіщо, всі раптом запанікували. Пізно вже боятися, ви вже 100 років їсте те ГМО. І саме ГМО-продукти першої хвилі називаєте натуральними (природними), на противагу ГМО нового покоління.