Коли я читаю дописи від людей, які позиціонують себе як громадскість в стилі: «Ми домоглись відставки Авакова», то я розумію, що в цій країні ще буде мати популярність науковий посібник «Вплив місячного затемнення на ріст озимих».

Ну або, щоб простіше, то почитайте байку Крилова «Моська і слон», щоб зрозуміти причинно наслідковий зв'язок між акцією «Аваков — чорт» і його відставкою.

Арсен Борисович щиро намагався боротись за своє крісло, навіть через кейс Брагара і Юрченка намагався пояснити, що в нього на всіх є папочка, але Арсену показали, що що на нього є не папочка, а цілий трьохтомник.

Але навіть в цій ситуації було досягнуто компромісне рішення, що Авакова має замінити вірний аваківець Монастирський. Тобто людина, яка з одного боку очолить всі теми Авакова, а з іншого буде чути Зеленсьеого так, як ніколи.

Я б не дуже тішився такій рокировці, адже тепер «Слуги» піджимають останє силове відомство, яке було їм не підконтрольне, що призведе до концентрації влади в руках Зеленського.

Нагадаю, що після Помаранчевої революції в Україні ніколи така концентрація влади в одних руках добром не закінчувалась.