Вова верхний – вова нижний..
(И отправился я в Белые Столбы..)
18+.

Травень 2021
608d1f5b98ec2.jpg
Настроєве..

Мой замшевый пиджак на три размера меньше,
Он классно клеит женщин и все они визжат..

608d1f9aee349.jpg

There is Common Sense. В перекладі – здоровий глузд. Антонім? Запросто – нездоровий. Нездоровий глузд – це глуха психіатрія. Є всього два пункти в нашому меню – або Common Sense, або – хвора уява. Тобто або/або. Інакше воно не працює..
***

608d1fde22b5e.jpg

Телебачення Торонто. Breaking News. Ведуча цицьками стала на захист гомосексуалізму. Очі горять, як суха трава під Полтавою. Градус в студії – стрілку зносить...
Чомусь згадав, як знайома говорила – Майк, какие нахрен патрионы? Они все на содержании..
Певне давайте окреслим – пофіг на них. То їхня карма така. Десь там предки бочину запороли...
Але.
Пофіг – поки вони десь там кохаються чорноброві. А ось коли їх починають з усіх сторін піднімати на прапор.. Тут здоровий глузд йде глухим лісом...
Ні, на прапорі країни їх, поки шо, ще немає, Але воно вперто до того йде.
Може варто зупинитися?
Може – не може бути людина апріорі права лише тому, що вона трансгендер?
Може – не можуть всією структурою мінкульту керувати виключно гомосексуалісти – лише тому, що вони гомосексуалісти?
Можуть? Ок.
Тоді назвіть речі своїми іменами – міністерство гомосексуальної культури. І нехай там любляться. Бажано за гроші спонсорів, а не за мої податки.
Вони не здатні розмножуватись і тому їм треба дозволити всиновлювати сиріт? Люди, ви озвіріли..?
Тобі нездоровий глузд не пропонує узаконити наприклад зоофілів і віддати їм міністерство сільського господарства?
Ні..? А шо так? Могли б там свинок всиновлювати, чи пацючків яких.. Шкода пацючків? Згоден – шкода..
Тобі пофіг, бо то не твоїх дітей всиновлювати будуть? Не факт – ти не знаєш, що з тобою буде за годину. Юля Мендель була впевнена, що вона з Вовою до кінця, ще власне за годину до..

В цьому місці вєлікій лєнін сказав би – вєґной догоґой ідьоті, товаґіщі... Куди саме йдете в курсі..?
***

608d208150492.jpg

От думав, що знаю про совок абсолютно все. Але хрєн там. Ось ви, наприклад, знали, що під мавзолєєм лєніна в москві лежить бомж валєра. З 1956 року лежить. Теж не знали?
Виявляється – десь під 55й рік лєнін почав розповзатися на молєкули. При здоровому глузді треба було тупо закопати в землю. Але ж в комуністів карма. Почали зшивати і шукати нові форми формаліну. Пробувати їх відразу на лєніні, котрого мали в одному екземплярі, не ризикнули. Можна було потрапити в «єжовиє рукавіци». До речі єжов єдиний з системи кгб, хто не був посмертно реабілітований. Ще він був єдиний не єврей, і єдиний яскраво виражений гомосексуаліст. Але це певно збіг обставин. Та й не було його вже в 55му році. Там були вже другіє товаріщі...
Тобто академіки знайшли на ярославському вокзалі маскви трупік валєри. Це вони так кажуть. Хто насправді став тим нещасним – не знаю. Маю надію, що хоч комуніст який.
Тобто знайшли, придумали йому робочу назву – «бомж валєра», і лежить він там заформалінений вже 66й рік. Спершу, раз на рік, зшивають і склеюють його, пару днів дивляться чи не починає синіти, а тоді вже беруться за основний труп. Common Sense підказує – зробіть собі лєніна з воску і нехай там лежить, якщо вам то треба. Але хвора уява глухо переконана – нє!!! Тільки труп!!! Труп і всьо.
Чувак – це з ними ти хочеш про щось домовитись по середині?

До речі – прикол в тому, що «валєра» лежить в акурат під лєніном. Там лабораторія. В якій він має власний саркофаг. Правда без оздоблення. Прям – вова, верхній і вова ніжній...))))))
Блін – тупіше може бути тільки електронні гроші, або ківа академік.
Хотіли вони туди ще і сталіна припхати. Але їм не вийшло. Посполиті знали сталіна як крутого мужика, а він був маленький насправді. А як вмер – то ще й зсохся. Їхній главний академік сказав, що якщо розтягувати до розмірів бодібілдера – то може потріскатися. Добре що хвора уява в той момент крєпко спала з бодуна, бо могли зловити якогось валуєва і припіздошити йому голову сталіна – нє?))) Так що того ніби спалили. Але пес його знає – може то він і є «валєра».. Хто тим дебілам вірити буде..?

Торонто, а як ви відноситеся до некрофілів? Коли почнете акції в їх підтримку?
***

608d2161d70b6.jpg


Вже всі виписалися про путін нападьот? Нє, я в курсі про clickbait, але – на хуа? Здоровий глузд не підказав, що для нього почати війну, це переселитися в підземний бункер назавжди. Ні, не туди де валєра. На 300 метрів глибше. В той що на випадок війни. А так, як війну він не виграє (і він це знає), то в його випадку це назавжди. Уявив? Сидіти, розуміти що над головою мільйони тон землі і, як колись руцкой, кричати в рацію – льотчікі поднімайтє в нєбо сваї самальоти...Безнадьога точка ру – нє..?)))

Чи нападе він? З задоволенням. Якщо йому дозволять. При якій умові йому дозволять? При ніякій. Хіба би Ти так заїбав Госдеп, що вони дійсно повірять, що тобі гроші і якість життя постсовкових чиновників казнокрадів, дорожче за своє власне і що це твоє переконання вже невиліковне. Тоді можливо і так. Подивляться, як їбануті піздошаться – зачищають від себе планету...

PS:
Вова, подай законопроект – за підпал трави розстріл на місці. Чому так? Тому що істоти, котрі знають, що вони спалюють звірят – зайчиків, їжачків і навіть пацючків – то вони тільки зовнішньо схожі на людей. Посмертно їх навіть можна вважати комуністами – вони завжди так казали – считайте меня коммунистом еслишо...
Народ підтримає.
І шо, і шо? Юля сильно обідєлась? Пішла додому книжку писати..? Буде тебе бакланити..?


Bonus track..?
Запросто:

M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..


608d223b8a758.jpg

Над площею, як кульки надуті гелієм, вільно дрейфували дев'ять маркованих трун. Труни, в районі голови, були припідняті під кутом і в них можна було бачити жовті висохлі мумії. Труни «мутнік», «кац»і «вигдорчік»зависли над сектором делегації Киргизії. Коли вони стукались одна об одну, в музиці лунав легкий акцент, як у грі, коли вибрати два правильних тайли. Труни ніби чокались під нечутний знизу тост — слава кпсс.
Домовина, замаркована як «ейдельман»,вперто пробувала зависнути над трибуною колумбарію. Коли вона наближалась до трибуни, у повітрі лунав різкий музичний акцент. Видно спрацьовувала якась передова радянська система протиповітряної оборони. Тоді хтось невидимий з-за парапету трибуни довгою бамбуковою тичкою відпихав її в сторону лобного місця, де курсувала по непередбачуваних траєкторіях труна замаркована як «кремер»...
- Хто ці в трунах? - пошепки запитав Саливон Алєжу.
- Делегати першого з'їзду РКП(б) – відповів Алєжа, потім зорієнтувавшись хто питає:
– Куди дів золото, поце?
- Селяни відібрали... Сказали на нову церкву... Розписку мені написали... – я тобі потім покажу... Я до дівчини йшов...
- До якої дівчини, зраднику..?
- Є одна... Галя звуть... на Полтавщині живе...невеличка така... з хвостом підібраного волосся... Хотів з нею все наново почати... О, диви — артистів привезли — кивнув Саливон, показуючи на двох персонажів, що тупцювали біля сходів колумбарію. Товстий улесливо посміхався з під полтавського бриля та кланявся, а лисий, з не менш дурнуватою посмішкою, підпихав його до сходів на трибуну..

Але не встиг. Потужний вибух пролунав десь під вежею і площу почала заливати вода. Делегати в паніці зірвалися з місць. Вода прибувала надзвичайно швидко і видно закоротила проводку.
Горіти почало відразу з усіх боків. Ті делегати, що вижили в тисняві, тепер плавали у воді — кожен по своєму, тільки йому зрозумілому маршруту. Їм на голови падали охоплені полум'ям деталі декорацій. На тих, на кого нічого не падало, налітали, якісь — враз здичавілі, дрони і тлумили по голові мідними валторнами і тромбонами. Потім дрони падали в воду і також тонули..
Вода накривала саркофаг зі щасливим маленьким чоловічком всередині.Через шкло було видно як він беззвучно реготав, бив себе ліктем в зігнуте коліно і захоплено верещав – yes! yes!!yes!!!...