Супер Бізон..
(Буду інтелігентом через пост..)
18+.

Квітень 2021.
607ee4521052a.jpg
Настроєве..


Он надеется на славу, на успех -
И уж ноги задирает выше всех..

607ee498b91ed.jpg

Телебачення Торонто. Наші дні. Включаю.. але – що це..? На екрані Дмитро Ілліч Ґордон. Він в гімнастичному костюмі. Пиздить задньою ногою силіконовий манекен. Грація – шанхайський барс, пластика – карельський ірбіс. Погляд – чистий тобі кобзон... Овації. Я в захваті – Супер Бізон. Не менше..
От я завжди знав – то непростий чоловік. Ви йому флешками притикали, Bell¿ngcat«ом, а чувак ходив в зал.. Пох йому тепер на той Bell¿ngcat. Клітка для ММА тепер його силіконова долина.. Тепер він агент ММА..
А тут пацани якраз відкрили лігу 'Lucky Punch'. Не його рівень, але все рівно – октагон, суддя, ведучі.. Думаю, що вони б його взяли навіть без того відео, але тепер коли подивляться – то будуть платити любий гонорар. А ви лохи знімайте й далі відосіки для YouTube..
Грати дужка песик нуль, бля..

Відео тут якшошо..

607ee52c7f9f5.jpg

Чому будуть платити? Тому, що два нікому не відомі навіть класні боксери, то цікаво, але не так, як два відомі не боксери. Навіть один – але такий як Дмитро Ілліч. Фурор буде шалений. Ролик за кількістю переглядів ролики навального обжене. От тільки погрємуху треба правильну. Але то ні разу не проблема. Дмитро Вирвокадико – як вам? Ще варіанти? Діма Чорний Бешан.. Дмитро Ілліч Шалений.. Ой – з тим реально проблем нема.
Хто суперник? Можна когось з пацанів ультрас запросити. Але, пацани, попереджаю.. те що я бачив.. там кожен панч буде лакі – кажу ж Супер Бізон..

Є кращі кандидатури? – пишіть в коментах..))))))))))))))))
Але без фанатизму – олену лукаш не пропонувати. Мій варіант? Я б задоволенням
подивився з тим, кого вже дуже давно ніхто не пиздив. Як думаєте – хто б кому з них дав
тягла..? Моя ставка? Думаю – там один одного так в процесі налякаються, що бій відмінять перед самим початком..
***

607ee596dacca.jpg

Знайома каже: Не поднимай больше одной темы в посте.. Ага спробуй якщо ті Теми зі всіх сторін..)) То тре тоді по вісім постів в день писати..))

Про конспірологію..? Запросто:
Спочатку лоху присунули перехід на літній час. По логіці – це ніби як на Марс переселитися. Тобто ні Логіки, ні вихлопу – але лох з'їв.
Це сподобалось і надало крила. Навіть походку від гордості за себе всемогутнього змінило – вон лошарою два рази на рік по тижню теліпає, але ж мовчить..
Присунули, що куріння вбиває. Самі курять, але лох то не бачить. На алкоголі пишуть, шо при надмірному споживанні, а на сигаретах жорстко – вбиває і всьо..Наповал.
По Логіці, якби такі добрі пацани та й взнали щось таке, то тре було заборонити, як героїн, наприклад. Але нє – підняли ціну в десять разів. Поки що в десять..
Що буде, якщо масово кинуть? Тоді миттєво почне вбивати цукор, або сіль. Нє не заборонять – просто в ціннику допишуть пару нулів..)))
Лохи знову з'їли і тут пашла плясать дірєвня..)))
Земля тепер плоска.. Реально мені один дятел це доказував – піною весь покрився. Кажу йому:Чувак не губи часу – вози туристів на край землі, мільярдером станеш за пару місяців..Не видно його. Мабуть шукає той край..
Плоска Земля зайшла не всім, тому пішла жара про відкопані міста. Але також не в тих масштабах. І тут з'являється геній. Ілон Маск – ура!!! Ура!!! урА!!! Всі полетимо на Марс.. Підручник з фізики – розділи гравітація і атмосфера. Рекомендую.
Чи може то будуть спеціальні скафандри, або може Маск там гравітацію змінить? А не може він океан від пластикових пляшок очистити до того, як на Марс полетить..?
Тобто вже можна присувати любу пандемію – лох скушає... Все більше не пишу.. Ти віриш, що вона від літучих мишей і пост не пошириш.. Мовчу..))))))))

607ee63b5a659.jpg
Перші банкіри..
***

О – Вові давно не писав нічого..
Вова – правильно що Стерненка випустив. Бачиш ніяких мітингів протесту – як я і казав.
А тепер просто посади десять всім відомих корупціонерів. Мітингів на знак протесту теж не буде – гарантую. Коли решта це побачать, вони сприймуть, як сигнал і реально все поміняється миттєво. Будеш – Супер Бізон.. Порох від злості в зал піде. Чи може вже ходить..?
***

Bonus track..? Запросто:

M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..

607ee6ee0b40f.jpg

Діма повісив на шию барабан, приосанився і почав вибивати частий дріб. Такий частий, що якби це бачив, наприклад, Ян Пейс то закинув би музику. Десь міністром яким.. можливо освіти.. можливо десь на Кубі.. але точно до барабанів би не підійшов.
Діма обганяв любу drum machine на два корпуси. Йому було неважко. Його мілко трусило і тіпало. Не треба було нічого робити. Достатньо було просто піднести палочки до натягнутої шкіри барабана.
Ходячи строєвим кроком взад-вперед по невеличкій сцені, різко підрізаючи кути та гамселячи в барабан, Діма затягнув, неочікувано до його комплекції, писклявим, плаксивим речитативом:
- Барабан, нє барабань, я нє проснусь в такую рань...

- Ну – закричав Рубцов – Вітя, Коля, ну що ж ви... Підхоплюйте!.. Стоооп!!! Стоп... так нікуди не годиться.. Це що таке..? Вчора ж було... І... Вітя, що це за деталі костюму? Генеральний прогон... Де весь костюм?!!
- Праска поламалася – набундючено відповів довготелесий, пузатий Вітя злорадним голосом - на прем'єру може відремонтують. І ще... Ми тут з Міколою Яновічем трохи текст змінили... Глянете, будь-ласка?
- Текст.? Нашо..??? ну давайте... подивлюсь.

Мікола і Вітя підійшли на авансцену і повставали поруч один одного, опершись на зігнуте, висунуте вперед коліно. Другу ногу, присівши, витягнули максимально назад і піднявши по одній руці вгору, звели разом долоні. Другу руку кожен тримав півколом перед собою. Завмерши, вони кивнули Дімі на початок барабанного дробу. Діма вступив і Вони патетично затягли в ритмі маршу:
- Ми красная вата із Ясіновата...
- Стооооооп!!!!!! Що це???!!! Стооооп!!!!.. Яка нахрєн вата?!!! Що за аматорство? Ви в державному театрі, йоб вашу мать!!!
- Ну... мається на увазі – почав виправдовувати експеримент Вітя – укропи нас ватою називають... а ми гордимося тим, що ми вата... Ми не просто вата – ми червона вата... комуністична...
- Радянсько-комуністична – додав схвильовано Мікола.. – ніхай знают...
- Тобто у вас, саме такі асоціації на червону вату, шановні панове артисти? – перепитав єхидно Рубцов – а що таке ясіновата?
- Місто на моїй батьківщині...
- Вітя!!! Твоя батьківщина Тамбов!!! – заверещав Рубцов.
- То моя батьківщина Тамбов – втрутився Мікола – і нє Тамбов, а Калуга, прошу зауважіть...
- Малчать!!!! Ви два рафіновані ідіоти!!! Радянська влада тільки в Ясинуватій була??? Я вас питаю!!!! І потім – правильніше буде — з Ясинуватої – нє?..
- Тагди ріфми нє будзє – буркнув схвильований Мікола..