Бєлиє труси..(VLR)
(Касiў жы канюшiну...)
18+.

Березень 2021

Та не води, а водитуди-сюди..

6064ec07c17a0.jpg

Поцани косили лоховську капусту.. Лохи дивилися на той процес, як в телевізор і губами чмокали – і рубля нема, і сокиру віддав, і все правильно..Метафізика — не інакше..))
Капуста косилася добре і залізничники пропхали закон про амністію вкраденого. Тепер лохи заживуть, бо економіка – як підстрибне..))))
Залізничник рабіновіч, коли тягнув сракоблок назад в політику то говорив...
Настільки правильно все говорив, що я подумав – десь певно є спеціальна гугла з правильними фразами..
А шо на вихлопі – вставай страна агромная... – я нічого не переплутав?

Казав один чоловік: греки дали світові Мистецтво, римляни дали світові Юстицію, залізничники дали світові Мораль.. Маю надію, що він не мав на увазі ідіому – гроші не пахнуть...
Тепер в парляменті вже є ілья — академік, юzік — академік, і вася — академік – хоч за Юстицію можна бути спокійним..
***

Вже всі написали про бєлоє пальто... Що – вже підхарює? Можна писати про труси. Вони завжди актуальні. Вони не покидають інфопростір:
Або труси, або хрестик.. Фото Згуладзе без трусиків перед відставкою.. Навальний і труси.. Повні труси рюкзаків.. Фото «уставшєго» ківи на фоні баби в трусах...
Нарвався на це фото, як шукав в'єтнамську блогершу на заставку. Сидить ківа, той шо академік, на краю ліжка, а за ним – дєвічья попа в червоних трусиках. І сидить він такий уставшій, аж почервонів. Такий – мачо-мачо...
Розкажіть йому хтось, що ще жодна не оділа трусики відразу після сексу. А в момент, коли вона їх одягає, то такий уставшій вигляд мачо може мати – ну хіба би перед тим три рази підряд коронавірусом перехворів..
Може перед наступною фотосесією порадитися з кимось хто вже займався сексом..?
***

Амністія будь-яка – це звільнення від відповідальності за злочин. Якщо є амністія – значить був злочин. Влада об'являє амністію — значить не в змозі боротися зі злочином. Значить неповносправна. Навіть якщо поробила собі великі зарплати за гроші тих, хто в злочині не приймали участі і платили податки..
Це якщо – влада сама не задіяна в злочині..))) А якщо задіяна?)))
Що це дає залізничникам? Нічого. Тут їх лохи і так не рухають, а там – коли він скаже, що в нього тут амністія – поржуть, але гроші все рівно відберуть.. Але спробуй поясни то академікам — нє?)))
Закон про амністію коли він написаний за попередньою змовою – це теж злочин якшошо..
***

Блогер написав зденервованого поста. Про страх перед прививкою. Бакланить посполитих, бакланить медіцінскі образованних.. Каже шо вони лохи і не шарять. Ну йому, як медично нєобразованому звичайно видніше. Та й взагалі б про нього не згадав. Просто він ніби соратник чувака,який пробує створити свою політичну силу. А навіть з маленької брехні всі великі починання йдуть дорогою сракоблоку...

Підкину Тобі одну характерну річ..
Кожен твій, так саме твій fail (пройоб) – завжди результат брехні. Скривив недовірливу гримасу? Відмотай. Візьми будь-який свій промах, проаналізуй і побачиш – кожен. Хоч з маленької, але брехні. Мої теж, до речі..)
Воно працює. Завжди..

Але повернімся до вакцинації котра буксує, як академік перед букварем.
Маска коштувала гривню — стала 20. Це безсумнівно зміцнило довіру до уряду. Не залишу тобі варіантів з коментарями — уряд купив і закинув в продаж стопятсот масок по гривні, щоб збити ціну любителям грошей, що не пахнуть? Я про саме зараз. Ні? А чого? Йому на те пох? Сам з того має? Тому – чого дивується, що лохи йому не довіряють?
Ціна на парацетамол виросла втричі. На інше мабуть теж, пишу про те що сам купував.
Я б дуже хотів почути аргументи – а чому..? Був якийсь неврожай? Уряд зайнятий законом про амністію..?
Амністія лоху, який платив податки потрібна як ... Значить амністія таки для своїх? Тобто таки геноцид? Геноцид лохів залізничниками..?
В'єтнамська блогерша виставила фото в бікіні з масок (quarankinis – бікіні для карантину) – на неї налетіли всі фармвиробники. Засудили низькі моральні якості падлюки.
Потім високоморально підняли в рази ціну на все що можна і не варто. Це – їм пересічний має довіряти яко виробникам вакцини? Тим для кого гроші не пахнуть? Блогерша маски між іншим купила..
До речі, а куди ділися заклики – всім ходити в гумових рукавицях? На рукавицях прихід менший? Що ви там казали про мораль блогерші, яка оділа бікіні з масок..?

Обговорювати без маніпуляцій вакцину можна лише в одному випадку – коли є стопроцентна віра в моральні якості виробника. А ми в його моральні якості точно віримо? А блогер готовий відповідати перед тими, кому вона вдруг зашкодить..? Чи просто дуже штуку баксів хотів?

Ти хотів написати — вакцинація безкоштовна? Нє чувак. Вона за гроші. Мало того по передоплаті. Уряд її закуповує за податки, які з тебе зібрав. Потім закупив, а щоб відкати легалізувати – написав собі закон про амністію. Поки що в першому читанні.. Ну і блогеру трохи дав. Мені теж пропонували якшошо... Але мало мабуть пропонували))))))) — я про це вже писав десь там в давніших постах..
А може нехай уряд відмінить всі податки? А потім купує шо собі захоче? За що буде купувати? А яке нам до того діло? Нехай купує шо хоче і за що хоче — то вже його проблема..
***

6064ede6a3f0f.jpg

Передивився свої старі пости – бля, я щось знав.. – нє?)))))
А там, час від часу, з'являються коментарі. І Фейсбук не попереджає – видно подустал...
Я тоді написав: Після розенблата, Петя вже не міг нічого виграти, хоч би навіть набив собі на лобі тату з тризубом...
Петя мене читає і відповідь не забарилася: Ще одне «біле пальто». Нах. Відчуває себе героєм що урівняв «пєтю і вову»...
Веселуха))))))
Але вересня звільнив – підійшли йому мої аргументи про справжню вартість тего маніпулятора..
Повторюю ще раз – не виграє. Навіть – якщо на груді наб'є: Бандеру, Петлюру і Мазепу. Хіба мені бабла заплатить, То я його навчу.. Але вже не за 50, а за 250.
А то – закон про амністію приймуть, а я не маю шо амністувати – бо, як лошара, податки платив..
Чи можу навчити..? Так – маю характерні знання.. Хто мене знає підтвердять — я завжди отримую бажаний результат.

А Ясь теж — касiў канюшiну... Продавав лохам автобуси. З відкатами.Продавав і їх же бакланив.. А академіки писали закони — про амністію відкатаного...
Це вже всьо? Вже по Україні?
***

Йду вулицею. Десь позаду наростаючий гул. Та нє не гул — рев. Як від пасажирського Ту-144, що вирішив перетнути звуковий бар'єр ще на злітній смузі. Повертаю голову — дві китайські жовті маршрутки. Один дурак на одній смузі , другий на другій. Перший обганяє другого. Другий певне вирішив: я і сам юzік нєхуйовий – і топить в газ... Ось так і їдуть – вирівнялися, зайняли всю дорогу і заревли, як бики у В'єтнамі. Швидкість км 80, але для них це четверта космічна. Зараз розірве від вібрації. Але академіки тиснуть в газ...
Порожні їхали? Та нє — набиті. Набиті законослухняними лохами в масках..
Нічого не нагадує — нє?))))

Коли закінчаться лох дауни? А в них є ще якісь варіанти щоб спокійно приймати закони про амністію..?))
.........................

Bonus track:
Хочеш трохи характерних знань? В таке тре інвестувати..))
Там все – easy light.. Відразу характерником не станеш..))))
В кінці кінців: Повний місяць – наше сонце..

M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..

6064f02fa7146.jpg

Високий Ґетьман Віктор Андрійович, сиділи на поламаному чотириногому ослінчику і поважно-натужно медитували..
Перед його очима, періодично — то виринав, то потопав образ капітана Рубцова, у розхристаному адміральському білому кітелі, з пропущеною під погони портупеєю.
- От же ж його носить, відьмака мгбешного, туди-сюди - подумав ґетьман.

А Рубцов сідав навпроти і довго міряв Віктора Андрійовича поглядом, ляскаючи ремінцем портупеї по халяві чобота. Його, блискучі від напуцованої кірзи чоботи, було натягнуто на голі ноги. А короткий кітель ледь діставав до широких «сімейних» трусів яскравого червоного кольору. Кумачеві труси, з бавовняної тканини полотняного переплетення, сягали чуть вище колін. Попереду на трусах було зображення лєніна, а вздовж пояса йшов ще й обідок зі стильненьких серпів та молотків. Коричнева шкіряна портупея молодшого командира червоної армії, вільно звисала вздовж кітеля..
Незастебнутий білий кітель і веселенькі кумачеві труси з грайливим лєніном, йшли в дисонанс з порожнім поглядом осоловілих, прозорих очей Рубцова. Але капітан хвацько випивав двісті горілки, затягувався папіроскою, міряв Віктора пильним, підозрілим поглядом і, вкотре, розчинявся в чорній кіптяві від блимаючого саморобного каганця..

Перед тим, як почати свої періодичні зникнення, Рубцов встиг передати Вікторові запрошення, яке той, в ту ж мить, обізвав Універсалом, а потім загорнув у целофан і зашив в плавки.
- Якщо зловлять і будуть роздягати на допиті — матиму декілька зайвих хвилин... — це буде як крайній бастіон... час для прийняття остаточного рішення...– пояснив таку локацію універсалу сам собі Віктор..