Problems..? Та нє — no problem..
Маke Україна Great Again..

Грудень 2020

No more champagne
And the fireworks are through
Here we are, me and you..

5fea347fb3a40.jpg

Мабуть — закінчуючи серію нарисів про Велику Сомалійську Джамахєрію Europie Wschodniej..

Знаєш чому Америка то Америка? Чому вона Great..? Про мake аgain Трамп собі гнав. Вона Велика. Без аgain.
Тому, що там за будь-який скоєний злочин, будь-хто сяде до тюрми.
В USA немає мовного питання.
В USA немає національного питання.
Розповідати про проценти етнічних груп чи релігій? Нє? Добре не буду.
Вони всі американці. Знаєш чому? Тому, що там за будь-який скоєний злочин, будь-хто сяде до тюрми.
Знаєш чому вони найсильніша економіка світу?
Тому, що там за будь-який скоєний злочин, будь-хто сяде до тюрми.
Уявляєш як все просто?
Треба для цього сорок років ходити за Мойсеєм?
***

Чи є в Країні проблеми? Таких, що не можна вирішити миттєво — не бачу. Хочеш розібрати проблеми Країни одну за одною? Всігда пажалуста..

Відсутність Юстиції..
Це найголовніша проблема, яка насправді вирішується дуже швидко. В один день звільняються всі «судді». Як без них і що буде? А ми і зараз без них. Ті люди, що називають себе суддями, насправді такими не є і чомусь маю підозру, що вони навіть не знають шо це слово означає. Після плівок тупицького і Гео Лєроса... Хоча й без плівок... Що — хтось в цьому сумнівався?
Знаєш чесних суддів? Напиши список в коментарях.
Тобто звільнення і конфіскація. Пожили по багатому — нехай поживуть на пенсію.
Хто б це мав зробити? Президент.
***

Призедент..
Вова Савок ні разу не призедент..?
Та нє — він якраз призедент на всю голову... Сказав — оцифрую всю країну і тоді ви всі побачите...?
І не оцифрує, і нічого це не дасть, і ніхто нічого не побачить.
Зараз його схиляють до рішення відмовитися від влади на користь прем'єр міністра. Допустимо що нахилять. Прям, як Єльцина — під Новий рік. Гроші від того в Країні з'являться? Ні? Отож бо й воно.
Сомалійський ютуб-журналіст весь час каже, що не бачить фігури котра об'єднає схід і захід. А не потрібна ніяка фігура. Потрібна Юстиція. Вона об'єднає без огляду на фігуру. Якщо об'єднав чемпіонат Європи, то Юстиція з цим справиться як чарівна паличка. Докази? Прочитай ще раз перший абзац.
Це саме стосується і мовного питання.
Ти все ще сподіваєшся, що призедент щось зробить? Після плівок Гео Лєроса і тупицького..?
Хіба би з твоєю допомогою.
***

Росія..
Після плівок Навального...
Вже навіть неозброєним оком видно, як ця недодержава розсипається на очах. Корупція роз'їла її наскрізь. Абсурд в степені нескінченності, власне абсурду...
Ті фанатики, що ще живуть хворобливою фантазією — миадіннарот і навіки разом - мають здатність до передбачування на рівні інфузорії туфельки.
Росія може пригодитися лише нашим держчиновникам. В тому плані, що саме час пакувати кеш і пробувати пересидіти десь в тайзі. Не кажіть потім, що вам цього ніхто не радив. Але будьте обережні там якшошо — тайга закон, прокурорр вєдмєдь...
Мобілізація всіх включно з жінками..?
А ментів стільки наплодили і екіпірували навіщо? Та вони з таким фінансуванням всіх ворогів за Біробіджан заженуть — нє?
Ось вже після них нехай буде мобілізація..
***

Відсутність бізнесу..
В Країні відсутній великий бізнес? Та тут і з середнім проблеми. Єдиний бізнес Країни — це ФОПи, котрих держчиновники зі всьої дурі пробують знищити.
Про всяк випадок. Судді, податківці, прокурори і інші держслужбовці — це не бізнес якшошо. Там навіть ознак бізнесу немає. Навіть ознак злочину. Там просто — злочин, во всю морду ліца...))))
Ще не забув чому Америка Great?
***

Календар племені Мурсі..
В цивілізованому світі церква не може бути бізнесом. В цивілізованому не може. А в сомалі запросто.
25го грудня чи 7го січня? Однозначно 25го грудня.
Просто в московської церкви 25 грудня наступає коли в світі вже 7ме січня.
Ідіотизм? Схоже на те.
Живуть вони за сучасним календарем, всі папери підписують за ним же... А от 7го січня в них саме 25те грудня і хоч головою об асфальт. В них саме на цей день саме такий календар. Питаю — навіщо? — А бо в той день сомалійці багато бабла приносять.Тобто таки «бізнес», і — це плюс до того що москва підкидає за мишебратья...
Тут без коментарів. Але результат такого «бізнесу» очевидний — нові покоління відійдуть від церкви, як вже відійшли від телебачення. Чому відходять? Відчувають фальш. Чи це погано? Що від церкви — дуже погано...

Відстала економіка..
Скажи — а ти віриш в те, що якщо провести демонополізацію, то ти будеш сидіти без світла і без газу? Віриш? То навіщо ти все оце читаєш?)) Тобто ти віриш, що нєкій олігарх має в кишені, винайдений ним тумблер, котрий відключить всім енергію, якщо «підприємство» олігарха розіб'ють на декілька і дадуть приватизувати, наприклад його менеджменту і трудовому колективу?))
Не може бути економіки в країні де відсутня освіта.
***

Відсутність освіти..
По аналогії з суддями — одночасно звільнити всіх викладачів. Але на відміну від суддів — де має бути заборона на будь-яку професію пов'язану з управлінням бодай одним працівником, дати можливість викладачам, за бажанням, пройти конкурс на профпридатність і влаштуватися назад в учбові заклади. Ще раз — не через суд, а через конкурс. Ще раз — тільки тим, що підтвердять свій рівень знань.. Судів в сомалі поки що немає як таких.

Потрібно створити декілька державних університетів. Почати з капітального ремонту приміщень. Потім набрати керівників цих закладів, котрі й проведуть конкурс. Де взяти керівників? Там де і початкових суддів. На Заході.
Потрібно створити з нуля декілька університетських містечок. Наприклад Харківський університет спеціалізується на промисловості, Львівський на торгівлі, Київський на держуправлінні, Дніпровський — армія і силові структури, Одеса — медицина, Кропивницький — театр і кіно.....
На початку в них будуть низькі рейтинги в світі. Але дуже швидко вони почнуть рости і їхні дипломи будуть мати цінність не тільки в райдержадміністраціях сомалі.
А якщо хтось бажає відкрити свій власний учбовий заклад? Та скільки завгодно. Конкуренція ще нікому не завадила.
***

Медицина..
Аналогічно до суддів і освітян. Потрібно просто дати зелену дорогу умовній Уляні Супрун...

Пропоную пропустити тему вірусу, як таку що вже заїпала. Все одно хочеш? Ну як скажеш.
Що тобі впарювали з самого початку? Пандемія — це катастрофа планетарного масштабу. Так як було до неї — вже ніколи не буде. Вимре половина планети. Потім знайдуть вакцину і буде всім щастя...
Якби не цей масований психоз — цю «пандемію» ніхто би й не помітив, як ті віруси (набагато небезпечніші) які були до цього. Але приймаєм на віру те, що кажуть організатори цього ажіотаж-шоу. Тим більше, що вони роблять вигляд, що турбота про тебе — це те без чого вони жити не можуть.
Отже — якщо пандемія то таке, від чого світ на порозі вимирання — то якого нахєр вакцина платна? Фарм компанії мало заробили до цього? Можливо краще було зробити її безкоштовною, врятувати світ і продовжувати заробляти як до цього? На пса взагалі компаніям гроші якщо/і коли всі вимруть? Що там з клятвою Гіпократа?
Чи все таки хотіли «заробити» трохи дєніх...?
***

Всі ці проблеми мають одну єдину причину. Пострадянські держчиновники.
Поки їм не сплетуть лапті десь за Біробіджан — не буде нічого. Nothing. Вони настільки примітивні, що їх хворобливої хвантазії достатньо лише на те щоб красти гроші і пакувати по контейнерах. На те щоб гроші прикольно потратити хвантазії вже нема...
От скажи мені — якщо їх всіх звільнити в один день — що станеться? А нічого. Тобто взагалі нічого. Користь від них суспільству стабільно тримається на позначці нуль. Ну хіба би їхні
дружини їх покинуть... Бо навіщо таким успішним бізнес леді лузери — альфонси?
До речі -
Скільки дружини держчиновників заробляють легко перевірити по податках, які бізнес талановитих дружин сплатив.
Здогадуєшся скільки саме податків вони заплатили?
***

Як це все зробити? Брати плакат в руки і йти до призедента. Попросити його впровадити не Дійснейленд, а для початку Юстицію. Цього достатньо. Далі все зробиться само собою.

Гарних всім свят...
Live free..


M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..
5fea37287987a.jpg

Різні Акції та знижки тут:
До речі — найближчий Full Moon саме завтра..))