Позбавлені художнього смаку..
(Make Ukraine Great Again?)

Листопад 2020

Над всім цим герб висить національний.
На гербi зображено ведмедя. В одній руці ведмедя молоток,
а в другій – балалайка. Це символізує
працелюбність i незакомплексованiсть тварюки...

5fac0475f3f1c.jpg

Пам'ятаєте шедевральний ролик під вибори від палковника в окулярах? Ну — той де вова тіпа грає в шахмати зі старим пинькою. І тут — як героїчно-епохальний Пилип з конопель, з'являється мудрий палковнік і підказує малому єдино вірний хід...
Я тоді ще написав: Браво!!! - Оскар за сценарій, режисуру, а особливо за грим...
Це палковнік так вирішив вирватися з-під інтелектуальної опіки Юлії Володимирівни і сам показати всім як треба ролики робити..?
Чи це сама Юлія Володимирівна, начхавши від безнадьоги на образ легенди від інтелекту, вирішила розказати плебеям на їх мові? То тіпа — і так вже тірять нєчєго..?


Ну не тої Юлії Володимирівни шо політик, а тої шо журналіст. Я ж казав — Юлій Володимирівен в сомалі дахуя єслішо...

Весело було..?
***


Coffee Break
:
Відносно величі китаю.. Колись в ссср казали, що долар коштує 68 копійок, а економічно ссср найвпливовіший лідер серед усіх можливих економік. Плебс цьому вірив. Не тільки в ссср. В ссср якраз найменше — бо зсередини все бачили..
Так шо — не вір українським журналістам. Вони брешуть за гроші. Професія в них така..
***


Ти звичайно бачив милі роліки Птушкіна про чудову Швейцарію. Чисту і охайну...
Чому в нас все не так? А це що — комусь треба..?
В Швейцарії дійсно чисті міста, ліси і навіть, можливо не повіриш, узбіччя доріг...

Ти звичайно ж бачив кіно від Комарова про Калькутту і священну річку Ганг. Який саме Комаров? Той, що саме зараз вихваляє китайську економіку.
Що там з священною річкою в Калькутті? Там сцуть і чистять зуби, стоячи по коліна в воді, в кроці один від одного, незалежно від того хто вище за течією...

Київ перестав бути містом для життя? Він ще не Калькутта, але Женевою вже не стане? А якщо й стане то не скоро? І взагалі — всі розумні люди покинули його, або намагаються це зробити?
Чекай, але ж ти бачив як вирубують, забудовують та засирають.. Тебе це не хвилювало? Ах хвилювало і ти навіть три рази лайкнув пост еколога у ФБ?
Красава – ти зробив все що міг..

Встретив красивую девушку, ты проявил инициативу:
ты пристально на неё посмотрел..
Она не предложила секс?
Ну что ж, ты сделал всё, что мог..

Над ними герб висів національний..

***

Я зрозумів — Ти гуру лайфхаків. У тебе в машині китайські фільтри. Ти кожен раз на пару хвилин відкриваєш вікна в машині, включаючи кондиціонер? А ніщєброди... Вони десь там — на засраному узбіччі? А ти маєш китайський тестер і перевіряєш все, що вживаєш...?
Просто повір — похуй. Ніщєброд, той що їсть гівно на узбіччі, дихає з тобою одним повітрям. Цього достатньо. Вірусам похуй на твої фільтри і летять вони не на Марс, а прямо в твою хату за парканом. З їхньої (вірусів) точки зору — ти банальний тимчасовий долбойоб. Ні більше, ні менше. А хулє їм — вони віруси...

І ще — різниця між Києвом і Женевою не в грошах ні фіга.. Зробити Київ, а заодно і узбіччя чистими, не потребує грошей. От — зовсім не потребує. Всього лиш одна головна реформа — Верховенство Права.
Це все. Ця реформа вирішує абсолютно все..
***

Про що цей пост? Про Львів.
Що зі Львовом не так? Все не так.
Було собі таке миле, європейське містечко. А потім нарід вибрав собі владу. Влада місто зруйнувала. Як зруйнувала? Буквально.
Колишній головний «архітектор» міста, тепер пробує стати київськи блогером і навчити посполитих — що то таке неоурбаністика...

Час на каву..? Ок.

Coffee Break:
У Львові збудували фонтан коло Опери..

«Це поєднання інноваційних технологій з неінноваційними. Дизайн. Ми надихнулись краєвидами ісландських гейзерів, дихалом кашалота та фонтаном на Митній. Унікальна геометрична конструкція — єдиний в Європі прямокутний фонтан, три кути якого мають 90 градусів, а один — 92 (дякуючи Володі, ми його не будемо звільняти)...
Так, фонтан ще й музичний. Ми розуміємо, що неможливо віднайти жанр музики, який подобається всім, тому ми обрали музику, яка не подобається нікому.
У розробці мистецької складової ми використали стиль неоурбанізму, якому характерним є відсутність гармонії музики та фонтану. Музика грає собі один ритм. Фонтан взагалі не ясно, як функціонує. Одним словом — це символізує незалежність.
Цей проект є великим кроком у майбутнє міста та України.
Ми впевнені, що з цим фонтаном у Львові кількість туристів збільшиться в 16 разів. А рівень смертності впаде в два.
Майбутнє вже в нашому місті. Ми вчора будуємо завтра...»

Не знаю хто автор цього геніального тексту — його мені прислали на пошту. Якщо хтось знає хто автор, напишіть в коментарях — я вставлю ім'я Автора з лінком на нього в цей блог.
***

Влада не хотіла будувати нові мікрорайони. З фонтанами і деревами. Влада хотіла прикрашати те, що прикрас не потребувало — історичний центр. Певно подумали, що в них вийде краще, ніж у тих хто вчився..
Прикрашальники й не підозрюють, що є таке слово — композиція. А майбутній київський блогер, поки був на посаді, їм чомусь не розказав. Можливо й сам не знав, а можливо гроші не пахнуть... Пес його тепер знає, та й похуй на нього за великим рахунком...
А от Львова вже немає...
Залишилось пару ресторанів, з ніким не вживаними, псевдо львівськими словечками в меню... І повністю розтрощені гармонія і композиція.
Додалося лише заторів..

А що мешканці П'ємонту?
Подзвонила знайома проконсультуватися.. Каже — прийдеться голосувати за діючого, бо той Синютка знов Порошенка приведе... Навіть я растірявся...
- А то вам Порошенко на площі Ринок насрав??? Чи вам від безнадьоги вже пох, як Юлії Володимирівні? Тій, що вже ні разу не легенда від інтелекту..?
- А що б ти робив?
- Я б брав довгу палку, ту якою чукчі оленів поганяють (хто знає як вона називається напишіть в коментах) і сповідав діючого поки не відновить все як було.. Але хто я такий щоб щось радити — то ж ви Пємонт..

Хочеш сказати, що той архітектор не мав ніякого впливу? Ой лі. Він звичайно ж писав листи в ООН і ЮНЕСКО про запєрдєл від ідіотів... Що не писав? От скурвий син..
Сомалі — йопта...
***

5fac06713e110.jpg


Де вихід? Там де вхід.
У Верховенстві Права.
Розумні люди кажуть — треба об'єднати людей зацікавлених в нормальному житті. Навіщо? Вони відсунуть від влади дебілів, котрі вже показали все чого вони в змозі досягти.
То розумні. А що кажу я — дилетант з почуттям гумору?
Кажу — потрібно привести до норми законодавство, не дати його нікому порушувати і насолоджуватися життям.
Без амністій накраденого. Бо інакше цей біг по колу вічний. Нема нічого вічного? — ну ок — до першої катастрофи від дебілів, яка їх знищить разом з тими розумними котрі кажуть — а мені то тре?
Навіщо?
Щоб — «а якщо якийсь дурачок», знову надумає піти на не притаманне йому місце, свято був переконаний — запорю посадять.
Щоб не було колективної відповідальності. В Цивілізованому світі така «колективна відповідальність» має свою назву — організована злочинна група за попередньою змовою...

І — не потрібно знову внизу бакланити тупий народ. Ти хочеш сказати — народ вибрав собі за голову ОТГ чувака, який під слідством за корупцію? А ти був там коли голоси рахували? А про те, що тупо вкинули, попередньо змовившись — тобі в голову ніяк не заходить..?
Лінивий так. Тупий — маю сумнів.
***

Колись закінчиться ця безглузда війна за бабло. В телевізорі будуть не тупі talk show з, не менш тупими, «політтехнологами», а програми про красиву Україну. Про місця куди можна поїхати. Де поселяни б'ють довгими палками по горбу туристів, якщо ті залишають після себе мусор.. і тому там чистіше ніж в Швейцарії.. Де поліція, а не мусора, б'ють довгими палками поселян, якщо ті кидають пластикові пляшки в річку.. І тому там чисто..
По іншому не буде — питання лише часу.
Ось ти. Ти до цього доживеш? А хочеш..?
Чи: хуй з ним — сомалі то й сомалі..?
***

5fac076e9239d.jpg

Двоє чуваків курили, сидячи за столиком, у правому кутку Тераси і, вели Поважну Вечірню Бесіду..)
Біла Балерина, над ними, витягнувшись в позицію аttitude, присвічувала їм матово-молочним світлом свого ліхтаря, котрий тримала в руці, над центром столика.
Делікатно торкаючись тонкими гілками ніг балерини, заливала все навколо, своїм густим запахом, черемшина.
Ще далі за нею, на схилі насипу, стояв припаркований там гелікоптер. В приглушеному місячному світлі — "Apache„, нагадував добродушного бультер'єра, що розвалився в, ще гарячій, пилюці дороги. Лежить собі такий і нетерпляче чекає на свого хазяїна — поки того десь холєра носить..
Ніколи не бачили добродушного бультер'єра? А як він, застрибнувши на диван до дрімаючого господаря, з закоханими очима, пробує щелепами на міцність череп його голови — теж не бачили? Ніжно так.. стискаючи з цікавістю – розкусив би чи ні..)))

До чого тут балерина й цей текст? Та ж до цього)):
M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..