5ecf856ae05f2.jpg

Травень, 2020

А зараз є для вас хороша новина. Ну хороша вона, чи не дуже — це як її покрутити. Може хороша, може навпаки. Маємо те, що маємо.
Цю фразу, до речі, тобі цитують і подають, як метанаратив держави. Можемо не вдаватися в подробиці хто автор вислову, але кажуть, що то був ліанід марковіч..
Черговий клоун несе тобі її з чергового екрану : як казав наш патріарх — маємо, що маємо...
А тобі, напевне, залишилось тільки відчути велику гордість за патріарха, державних чиновників, ну і за клоуна, який тобі про неї нагадав. Хоча, якщо чесно — ну чим там гордитися? Явно ж фраза — невдахи. Такий йшов вулицею, йшов і всрався. Іде такий і думає — ну, а що тепер поробиш — маємо те, що маємо...Нє — то якась хуйня виходить — нє?
Чим тут гордитися? Шо той клоун з екрану меле..?

У чому новина? Ми країна вільних людей, але разом з тим держава дегенератів.
Потрібно на живих прикладах?
Ок.
На прикладі діджиталізації..?
В парламенті лежить законопроект (а може вже і прийняли, поки всі в масках ходять) про онлайн реєстрацію. За ним реєстрація мешканців, котрі нібито проживають в квартирі, може відбуватися без згоди власника та без інформування його...
Класний закон — нє? Ти собі ходиш в масці чемно, а в твоїй квартирі вже прописано ще троє людей — два білоруса і молдаван. І всі легітимні — як януковіч.. А потім, чорні сука хакери (ну хто б на таке від них сподівався) взяли і поломили базу. І вже в твоїй хаті ніхто не прописаний. А потім білі хакери ту базу відновили. А в ній ні тебе, ні двох білорусів. Там тепер молдаван і два єврея..
А презедент тобі каже — ми прийняли законів більше ніж всі парламенти. Питання — яких саме законів..?

На прикладі медицини..?
Тобі розказують, яка сволота Супрун і, що треба повернути назад наше одвічне — маємо, що маємо.
Як ситуація виглядає зараз? Тобто як виглядає оте наше — маємо що маємо? Запросто — тут я в темі — в країні немає ЛПЗ (Лікувально-Профілактичний Заклад), яке б я зі своїми MR(мед представниками) та регіональними не пройшов по всіх кабінетах.
Отже — в країні майже немає лікарів. Майже всі лікарі, в основному — це продовження мед представника. Вони призначають тобі те, за що йому платять. Тобто «сєчку». Бо за неї платять.
Що таке «сєчка»? Ок. Є таке поняття в цивілізації як GMP — Good Manufacturing Practice for Medicinal Products.
Сертифікат GMP означає, що продукція вироблена в суворій відповідності з необхідним хімічним складом в умовах, що не допускають попадання сторонніх речовин, а також належним чином упакована, що гарантує збереження всіх властивостей протягом терміну придатності.
Так ось «сєчка» — це те, що рівно навпаки. Тобто це і є — маємо, що маємо. Те, що випускає недобросовісна індія на китайській сировині, ну і наші пострадянські, ті що — маємо, що маємо. А мають так ніхуйово ))))))))))
Чому власне «сєчка»? Є такий вираз серед «фармацевтів» — насекли травы в парке Шевченко, с мелом смешали и продаём...

Ти точно впевнений, що це саме те, що тобі треба?

Ок. Поїхали далі..)))
Трохи «легше» хірургам. Вони оперують за гроші. Вони більш незалежні від мед представників. Але оперують наліво і направо. І не завжди там, де це потрібно. При мені в Олександрівській майже побилися два урологи. Один залишив свого пацієнта на ніч під нагляд іншого, бо пацієнт був його товариш. Але забув ключі і вернувся. Вернувся, а його пацієнта вже в операційну на каталці везуть. З його слів — операція була нах не потрібна, камінь був на виході і зранку сам би вийшов...
Необхідно провести медреформу? З чого почати? З диктанту за 5й клас. Його не здадуть 40 відсотків «спеціалістів з вищою освітою». Я не на приколі. Спочатку сміявся, потім побачив масштаби — сміятися перестав.
Решті 60 відсотків необхідно провести екзамен на володіння професією. Залишиться половина. Ось ця половина і є лікарі. Справжні лікарі. Знаєте, як вони працюють? На 0,25 ставки. Без всякої перспективи росту. Їх вище не пропустять. Для чого вони потрібні тим, що вище не пропускають? Для того, щоб мати спеціаліста, котрий може лікувати — а вдруг знайомого приведуть... Чи з парламенту когось терміново...
Яке продовження реформи? Декларація від керівників ЛПЗ. Про доходи/расходы/ — починаючи з нерухомості..))))
Що на вихлопі? Суми в декларації будуть співставні з сумами виділеними на ремонт ЛПЗ, на нове обладнання і тд, ітд. ітдд...
Чи знають про це «реформатори»? — Мабуть ні))))))))))))))))))))))..
Тобто — з одного боку Супрун, з іншого — маємо, що маємо..

Мало прикладів? Можу ще — але пост буде задовгий..)))
Ок.
На прикладі будівництва..
Я багато працював з тендерами серед будівельників. Зараз можу без аналізу, а просто по очах бачити хто бере. Навіть не так — хто вже взяв, а хто хоче взяти. В кожному випадку вираз очей несуттєво, але все ж відрізняється.
Мій товариш вирішив перевірити на слабо мій професіоналізм. Ми пішли до нього на будову. Всю дорогу він розказував, що будівельників рівних тим, що в нього нема в цілім світі. Заходим на майданчик, васче халява — бачу свайні машини зі знайомим лого.
Кажу:
- Хочеш, за пів години скажу скільки ти переплатив на свайному полі? Як? Власник цієї техніки — мій знайомий. Відкати платить, але не любить це робити. Кароч, через півгодини будеш мати всю інфу.
- І що — реально скажеш?
- З точністю до ста доларів.
- Та ну нах — ти мені так всіх партнерів пересвариш...
- Ну, а це вже твій вибір. Можу ще зробити так, що не знайде генеральний прокурор, але так не люблю я..)))
А ще можу показати тобі, хто в твоїх магазинах і як келєшує? Нема більше бажання перевіряти..?))))))
До чого цей текст?
Подивився я один ролик.. Від ну дуууууже високого чиновника — знаного «спеціаліста» по
ремонту автодоріг і боротьбі з розбійниками автодору))):
- «...Можна взяти одну нормальну... я не знаю... турецьку компанію... Ось цю, наприклад... дайте їм заказ...»

І до чого цей ролик? До очей)))))))))
Бля є рівень, де брати відкати вже не можна. І цей рівень нижче ніж той, де знаходиться персонаж...

5ecf864901a4f.jpg

Зелена Жо!!