Пандемія La Pesadilla (1918-1920) Заразилося приблизно 500 000 000 осіб. Померло 50 000 000. Цифри зрозумілі — трупи можна було (плюс/мінус) порахувати. Але все одно плюс/мінус. При цьому — ніхто життя світу не призупиняв.

Пандемія Covid19 (2019-2020). Заразилося 1 602 216 осіб. Померло 95 735. (З точністю до людини — та шо ви гаварітє). Цифри ні разу не зрозумілі. Ніхто не бачив хворих. Ні, ну всі бачили в ЗМІ. В реальному житті — ніхто. Хворіли чомусь тільки дуже відомі люди, або московські попи. Потім, звичайно, одужували. Але — ще раз — ні один знайомий не помер від, власне, Covid19, ні один знайомий ним не хворів. Серед знайомих між знайомими — та сама хєрня.

Помираючих від «іспанки» можна було бачити — мерли на кожному кроці. Помираючих від Covid19 жодного. Крім, як в телевізорі. Ось у тебе хтось зі знайомих помер? І блін у всіх так само — ніхто.

Але якщо навіть -
500 000 000
1 602 216

50 000 000
95 735

І повна зупинка світу.
Ну не зовсім повна. Ресторан Велюр працює.

Щось тобі явно хочуть впарити. Так.. — а шо там в Велюрі сьогодні на обід?Так.. — а що там сьогодні впарюють через ЗМІ?
Дуже й не здивувало — все прогнозовано:
...користь відмови від готівки зрозуміла: гроші не треба носити з собою, а переказувати на далекі відстані їх можна всього за пару кліків на смартфоні або комп'ютері...

Ах вот ты какой северный олень?)))))))))))

Чистої води ідіотизм. Чому так? Ок — поясню на пальцях.
Перше. Що заважає тримати паралельно і — зручність переказувати на далекі відстані всього за пару кліків на смартфоні, і — готівку? Одне ж іншому ніби не заважає. Хочеш носи з собою — хочеш не носи. Ніби логічно, але тоді в посполитого є право вибору. А ось це і є головне завдання — посполитий не має мати права вибору.

Тобто схема зрозуміла — спочатку перевести всіх на карточну систему, потім розписати на яку карточку які товари можна купувати, потім за які послуги якою карточкою можна розраховуватись. З найпонтовішою карткою можна буде все, з ніщєжопною майже нічого. Хто там казав що гітлєр підарас, бо хотів панівну націю?

Друге. Чим це закінчиться? Спалахом пандемії кіберзлочинності. Система буде лягати раз за разом. В кінці кінців картка це лише пластик — його можна гризти, але воно на хліб ні разу не схоже. Тобто звичні злочинці теж нікуди не подінуться. Кіберзлочинці будуть красти — кібер гроші, звичні — хліб. Тобто по ітогу — всі з бубнами і танцями варвутся мощно в первісно-общинний лад. Де — в кого більша палка — той і барін.

А в ресторані «Печерний Велюр» іноді будуть проходять особисті зустрічі… Поодинокі зустрічі. Це буде своєрідний такий штаб. Але ресторан не працюватиме для відвідувачів. Немає ніяких порушень і близько — пластик гризти ніхто не захоче...

Чувак, а ти — stay at home і всьо буде заъпис — головне в масці ходи)))))))))))))) — ти вже майже член сосаїті...)))

Або, коли чуєш про державу в смартфоні, бери більшу палку і без слів по голові. Навички пригодяться, коли відключать електрику — а в тебе замість грошей понтова картка..

5ea808409a97f.jpg