Квітень, 2020

- Сьогодні я гуляв на взмор'є з твоїм синком красівим.
Конхвету хорошу очeнь, вкусную, йому давав,
но он нє взял, мудiла. Конхвета Тузiк очeнь нe хуйова...

5e8442574dff7.jpg

А юзік був би нічо такий суддя — нє? Нашо було його в депутати пхати? І зарплата там більша...

Схоже на те, що потенційно найвпливовіший лідер світу — вже всьо.. Остання надія проросійсько налаштованих членів суспільства, сочувствующім їм пролєтаріям, та наївним дурникам, що шукали справедливості серед радянських комсомольців, канула, як камінь в зелені води Саксагані.
Ні Гавелом, ні Рейганом, ні птічкою, ні рибкою він вже не стане. Ще й Юзік, груба морда, кричить з того берега — іді сюда, я тєбя раком сдєлаю...

Знайома каже — не кажи гоп, 73 проценти його все одно люблять...
Люблять то воно люблять, але їм, час від часу, тре конхвєту — якщо не давати, то бодай показувати. А конхвєт нема. Конхвєти тільки для чиновників...
***

Посполитий, вдягни маску — не нервуй мене...
Як бачу на вулиці когось в масці, то інстинктивно обходжу, як пса в наморднику — раз на нього оділи намордник, то значить воно вкрай небезпечне. Вкусити не вкусить, але штани може повимазувати. Хворий — сиди вдома, якого по вулиці лазиш?))))))))))
На посполитих оділи намордники. Але закрити по хатах всіх, на цей раз ще не вдалося. Проте їх закриють, навіть з нашийником і повідком, якщо посполиті не одягнуть намордники на чиновників. Бо то, як в радянській медицині — хто перший одів халат той і доктур.


И одели на Васю, клифт полосатый
С наклейкой
safari на крепкой груди...

Бачу зараз новий тренд — писати: он очень хотел, но не смог... і далі варіанти чому не зміг. Але немає ніяких варіантів. Як Титанік на вайсберг, чи, як Петя на розенблата, чувак впливово налетів на братів єрмаків. Це був останній порт — далі тільки океан і, ні разу, не Ельзи.
Чувак, ти пропонував 10 відсотків за виказаного корупціонера? — зроби мене мільярдером. Всі працівники податкової, всі працівники митниці, всі працівники судів. Там ще є, але я подивлюся як ти слово тримаєш — розрахуйся спочатку за цих)))..
Хочеш сказати — а як я мав би їх посадити? Ти, шо не знаєш, що в мене міліції нема...? Чувак, в тебе могла бути ціла армія. І то така непроста армія, проти неї поліція, яка глотає пашолнахуй від тьолок з джипа — чисті тобі байстрюки. Ти взагалі-то головнокомандуючий — нє? Але, замість того, щоб дружити з ними, ти, на якогось пса, почав розказувати їм скільки тобі років...
А так, тільки уяви — збираєш всіх чиновників на стадіоні, так само красіво, як розпустив парламент, кажеш — чиновники, я вас всіх розпускаю нахуй. І відразу ти Гавел. Міг навіть в Петі фразу стирити — а розкажіть но, голуби сизі, де ви взяли гроші? Петя, правда, замість того щоб садити, їм зарплату підняв в двадцять три рази, але саме дякуючи цьому ти в нього виграв.
А далі взагалі красота — кажеш: об'являю вам амністію, розбійники — все що вкрали повернути в бюджет і ви вільні перед народом, який обкрадали. А потім такий, сідаєш на білого коня, поправляєш бінокль на крєпкой груді і пострибав собі в бік адміністрації... Уявляєш таке кіно? І МВФ нах не потрібний)))...
Вже пізно? Ну від тебе залежить)))) Важче — так. А пізно, це коли в тайзі при мінус сорок сірники закінчилися..

PS:
Люди, відкрию вам страшний секрет. Ні не те, що якщо за один день звільнити всіх чиновників, то небо не впаде, а інший. Поки ви сидите по хатах — на вулиці повітря стало чистим. Блін — це нереально круто. Два тижні як євробляхери припаркували свої лайнери, а така різниця. Зауважте — масово курити ніхто не кидав. Просто 73 відсотки заглушили на два тижні свої мотори. Розкажіть це тим, кому сигаретний дим поперек горла..
Думаю варто, або один тиждень на місяць робити місто вільним від транспорту, окрім громадського, або зробити постійним виїзд в місто платним. Без спец пропусків. Бо то дуже схоже на сім'ю хануриків, які ніколи не провітрюють квартиру.

Жаба давить платити? А я чомусь плачу за сигарети 60 гривень, при тому, що у виробника вони коштують 5.

Когда умолкнут все звуки..

5e8443b82e503.jpg