Березень, 2020

Нам, комсомольцям всьо равно — шо водка,
шо кулємьот... Лиш би з ніг збивало...

- Вперьод!!! В Атаку!!! Ура!!!
- Камандір, там в німців кулемет дуже, сука, скорострільний...
- Малчать!!! Ура!!! В Атаку!!!!! Ура!!! В пірьоооод!!!
- Так як же ж — це ж Maschinengewehr 42... — 1300 пострілів за хвили...
- Малчать!!! Убью!!! В пірьод!!!...

Так-так-так — відповідав беземоційно кулемет, змінюючи за 10 секунд перегрітий ствол на охолоджений..

***

- Малчать!!! Закрити метро!!!
- На хіба...?
- Малчать!!! В пірьод!!! Всє в маршруткі і по дєсять чілавєк!!!

***

- Ну — як там?
- Всі в маршрутках і по сто на одну...
- Я ж сказав штоб по дєсять і в масках...
- Ти, що реально вірив, що вони будуть виконувати те, що ти сказав???
- Открыть метро!!!
- Так тільки ж закрили...
- Малчать!!! Впірьод!!! За мной!!!
- За Вами...?
- Ну... это образно,конечно...

***

Вибираючи комсомольця, ви сподівалися на щось інше? І ще запитання — хто поверне в бюджет гроші протринькані ідіотами? А всі зарплати, премії... Хто заплатить за змарнований час? Може варто посадити — як аферистів, і самого гідранта, і всіх, хто за нього топив — щоб іншим неповадно было..?

***

Був собі в Одесі один чмошник. Звали його Нафта́лій Аро́нович Фре́нкель. За то, що комуніздив все, що бачив — закрили його на Соловках. Але там він комуністам пригодився. Нафта́лій Аро́нович придумав «геніальну схему». Садити посполитих якомога більше, а вироблений ними товар зможе конкурувати на вільному ринку, бо відразу мінус затрати на заробітну плату.
І все було б класно — стрілці маржометра бракувало шкали, точка break-even починалась раніше за старт «бізнесу». Але не склалося. На вільному ринку комуністів послали разом з їхніми товарами. Сказали — ми не хочемо купувати результати рабської праці.

Чмошна ідея пригодилася, таким самим чмошним, комуністам Китаю. Вони її підшаманили трохи псевдо бізнесменами тіпа аліекспрес і таки почали продавати світові рабську працю.
Нє, ну їм допомогли й радянські камаради звичайно — скупили європейських педерастів:
- Гер Штан Майер?
- Яволь!!!
- Хочешь бабла?
- Ти єсть рускій ванька і шпійон — іді на члєн, доннерветтер... розбійнику!!!
- А если много бабла..?

***

До речі — купуючи китайські товари — бо дешево, ти зменшуєш кількість робочих місць в Україні, а комуністам Китаю здорово допомагаєш. Вони за твої гроші комуновіруси штампують. Але ти, поки що цього не зрозумієш. А пацани на Заході зрозуміли. І почали перекривати їм кисень.

Чим це все закінчиться? Комуністів знову відгородять залізною завісою. З тобою разом, до речі. Потім комуністи все просруть, як звично. А потім знову оголосять перестройку і курс на Захід. Їм на цей раз не повірять і триматимуть за завісою, поки зголодніле населення не перевішає своїх коммі на стовпах рядочками..
Ти ржав про Північну Корею — ти за крок від неї.. І ти там опинишся, якщо не перестанеш ходити на вибори і вибирати спадкових комсомольців.

Нє ну можеш приколотися звичайно — наприклад написати — свободу товаріщу Шу Юаньцзе у ФБ. Ти ж віриш у велику китайську економіку))) Але. Зараз ти сидиш в масці. Під наступний вірус, до маски добавиш поліетиленовий пакет на голову і поліетиленові труси. Не життя, а малина — сплошной карантін... Наржешся по повній — хулє тобі?)))))))

5e7497dd689d0.jpg