Березень, 2020

5e6ac211e4004.gif


Подумав — що мені нагадує шостий? Нє — то, що він рафінований совок, то було зрозуміло ще як тільки він почав з'являтися в телевізорі. В принципі інакше й бути не могло — не може в сім'ї єдинорогів вирости Форд Мустанг. Ну, чи — яблуко від яблуні під сливу не залітає... Але — була якась стійка асоціація.. І я згадав — зоя космодем'янська.

Що то таке зоя космодем'янська? Ок — дуже коротко.
«Вибрана» нація, захопила в Німеччині всі дєнєжно-панівні посади і влаштувала собі там весьолу францію. На побутовому рівні розказували німцям, що покликання останніх — бути ніщєжопами і не пхатися межи панство. Німців то вкурвило, вони, по приколу, вибрали собі гітлєра за фюрера, і той на радощах завоював пів Європи.
Російський царизм, навпаки — щемив в себе «вибрану» націю як міг. Де побачив там і щемив. Тих то вкурвило, вони влаштували великий кіпіш, розстріляли царя і створили комуністичну партію.
В підсумку і там, і там створили по величезній армії, і стали поглядати один на одного многозначітєльно. Як в анекдоті — про сторожа зоопарку і бабуїна.

Що може статися, те обов'язково станеться. А якщо ще й дуже хочеться — то взагалі без варіантів. Дві армії зійшлися.
Нєпобєдімая і лєгендарная комуністична армія на практиці виявилася не альо і почала здаватися в плєн цілими фронтами. Німців чуть кататонічний ступор не вхопив — що робити з мільйонами полонених? А тут ще й гітлєр верещить як трахнутий — впірьод! - drang nach Osten!!!
Німаки, на скору руку зганяли комуністичну дивізію в широке поле, вибирали з числа «лєгєндарних» пару активістів, давали по флязі шнапсу і берданці — най охороняють. Самі себе..
Наївні думали, що ті зголодніють і розбіжаться по своїх хатах. Але ті, відчувши нюхом блага цивілізації розбігатися не хотіли, а почали створювати Російскую Освободітельную Армію в складі вермахту.
На той момент німцям було не до них — вони гнали nach Osten і зайшли аж під саму Москву. Главний, на тоді, серед коммі — нєкто сталін, вирішив, шо всьо пропало і придумав зі своїми камарадами — тактику «спаленої землі». Назбирали придурашених сівошними маслами комсомольців, дали їм трохи нафти і сірники, і сказали — йдіть і паліть. Ви тепер — дівєрсіонниє отряди. «Отрядам» було поставлено завдання — спалити всі будівлі в радіусі 200 км від Москви, щоб німецьким військам не було де зігрітися й переночувати.
Однією з таких «диверсантів» була саме вищеозначена зоя.

Дівка ходила по селі і примірялася — яку хату першою підпалити. Підмосковні селяни, в один з упоїтєльних вечорів то замітили і кажуть — а ми, курва — де жити будем? Мало того, що нас тут покинули, так тепер ще візьміть хати нам спаліть...
А вона їм каже — мені сказали спалити, то я спалю і всьо. А ті їй — мала йди до сраки звідси, не нервуй нас...
Але зою вже накрило інертною ейфорією і вона давай сірниками чиркати. Три хати підпалила поки її зловили. Вкурвлені селяни, з німцями за компанію, повісили хвору дівку на березі...

Оце коротко і все. Що не дуже коротко? Та блін такий масив інформації коротше написати нереально — і так стиснув по мінімум.

Чому така асоціація? А все, що він робить — виглядає аналогічно. Йому сказали — тягни в совок, він і тягне. Не звертаючи уваги ні на що. Не зважаючи на те, що посполитим совок потрібен як бабуїну комуновірус. Валить, як німий в — край берёзового ситца...


PS:
В зоопарке пьяный сторож подрался с бабуином. К этому шло давно, самогон лишь ускорил неминуемое...

5e6ac3e50796e.jpg