Березень, 2020

5e5e73af200a3.jpg

«Тату, не бийте мене головою об аусвальт» — верещав на всю Рівненську область маленький жириновський. Але тато його не почув, той виріс, став татові на зло гомосексуалістом і дуже пригодився комуністам.. Пригодився — як карикатура. Комуністи дуже боялися слів лібералізм і демократія. Як тільки чули, то відразу ставали схожими на шостого президента, коли той переходить на англійську мову. Зате тепер Іван Іванович Іванов твердо знає — ліберальні демократи це жирік. Проблема щезла? Ні разу.
Якщо дурачки в росії глибоко переконані, що ліберал-демократи в цілому світі саме такі як жирік, то це їх придурашена проблема, а світові пох і на росію, і на жиріка, і на придурашених дурачків. І де тут успіх..?

«Тату, не бийте мене головою об асфальт» — кричав з другого кінця Рівненської області майбутній комсомольський лідер та «політик». «Не бийте, бо стану плокулолом, потім авторітєтом, буду танцював з собаков, і буду говорив з трибуни, що агент Катерина — та ісчо штучка... а там взагалі, як повезе, то стану ілюстрацією до виразу — п#здить як польське радійо.. '

«І мене не бийте об асфальт...» — трохи пізніше, але знову в Рівненській області, кричав ще один майбутній «політик» – «не бийте, бо буду продавати ялинки, стану міліонером, вступлю в радикальну партію, куплю собі мумійо і тоді вам прийде пі#дєц...

Пацани, там у вас в Рівненській області метеорит не падав? Шо за аномальна зона..?

Тридцять років. Три покоління політиків. З одним і тим самим результатом. Таким, як в
радянському колгоспі «40 лет без урожая».

До чого цей текст? Комуністи, всі до одного, пройшли через асфальт. Поки в Країні не з'явиться перший Президент не з комуністичного середовища, неможливі ніякі зміни. Неможливо роблячи раз за разом ті самі дії, очікувати результат відмінний від того, що раз за разом виходить на вихлопі. Тридцять років експериментів недостатньо?

Крісло під шостим вже не хитається, воно вже танцює Boogie-Woogie — може саме час на Першого..?))

5e5e745091dda.jpg
Всьо — тепер Петро точно не пройде...


Лінк в Тему:
Хахол = Долбой@б..