Лютий, 2020

Залишається тільки вокзал на останнім пероні,
Сіра піна розлуки клубочиться пухне і – от.
Вже вона роз'їдає мої беззахисні долоні
І огидним солодким теплом наповзає народ...


5e5176eec33b4.jpg

Народ..
Весь час чую: какой народ — такое и правительство... народ заслуживает того правительства, которое имеет..., як варіант — которое его имеет...І весь час забуваю на це зреагувати.

Ну то ось — нате:
Народ тут ні до чого. Ця фраза вже давно застаріла. Використовування її — банальна маніпуляція, з розряду тих, що — нужно сорок лет ходить по пустыне за Моисеем... Нужно поменять не одно поколение...В наш час це повинно звучати по іншому - яка влада, такий і народ.
Пояснюю. Якщо влада не звертає уваги на правила дорожнього руху, то можете бути впевнені — народ з останніх сил буде старатися робити те ж саме.
Якщо ж влада, якимось чудом, завтра почне жити по закону — на післязавтра не впізнаєте народ. Потрібно пруф? Всігда пажалуста — той самий народ, попадаючи в країни, де влада притомна, веде себе так, що хоч на виставку ідеальних народів відправляй. Потрібно ще один? Прошу дуже — народ гітлера і народ Аденауера. Між тими народами різниця в десять років. Без Моїсея — зауважте..
Нє — ну якщо дуже хочеться валандатися по пустелях, то no problem — моїсеїв в Країні хоч в греблю гати, хоч в бубен..

***

Китай..
Щоб закрити тему. Короновірус — це наслідок, а причина комуністична партія Китаю. Що там ще з їхніх лабораторій може втекти уявити важко, але основний вірус з Китаю — це його нарот. Населення плодиться, як кролики породи радянський мардер на фермі вуйка Вагіфа в Нахічевані.
Чому плодиться? Бо в Китаї немає пенсії. Чим більше дітей, тим більше шансів, що хтось на старість подасть стакан маотаю. Ідея — як на мене — то дебільна з усіх сторін, але. Народ працює за рис і при найменшій нагоді з країни втікає. Тікає в сторону цивілізації, зрозуміло. Якби там ввели пенсії — через покоління населення Китаю зрівнялося б з сусіднім Казахстаном по чисельності. Але таке йде врозріз з ідеями їхніх комуністів, які собі намріяли, що завоюють світ на електоральному полі. Саме тому вони й дають тікати своїм посполитим.

Не буду займати твій час — просто, єдине, що варто тримати в голові — купуєш китайське,
будь готовий до китайської народної республіки в Країні. Почнеться вона десь на Оболоні, а потім розростеться. Розростеться миттєво — мають віруси таку здатність.

І ще одне. Ти знаєш скільки паспортів Країни напродавали чиновники і не тільки китайцям?
Ти знаєш скільки зараз по Європі валандається різних республіканців та вагнерівців з росії? З паспортом Країни в кишені..
Коли Європу це все, якби то поінтелігентніше назвати.. коли Європу це все заїбе, вона їх всіх випхає і безвіз закриє. Випхає назад в Країну. Але назад в Китай вони не повернуться. В росію теж. Вони будуть вимагати від уряду Країни щось на зразок того, що пріснопам'ятний сєвоха вимагає для днр..

***

Що треба робити?
Вислати всіх чиновників Країни у Нахчєвань в кібєну мать.

Що роблять розумні люди?
Розуміючи, що всі ці «біженці», в більшості своїй не милі делікатні люди і асимілюватися вони не збираються ні разу... Ні — я зовсім не проти еміграції. Хочеш емігрувати в Країну, вивчи її мову прийми її звичаї і welcome.
Коли пішла хвиля еміграції з Сирії, поляки завішали всі свої міста плакатом негра з написом — я єстем Болєк, і я поляк. Але далі плаката діло не пішло. Емігрантів масово до себе не пустили. Хочеш бути чорним (жовтим) Болєком — вивчи польську і прийми релігію країни, якщо ти не атеїст. Крапка. Скільки на всю Польщу мечетей — п'ять? Надивилися поляки на Францію..? Як там — твоїм дітям ще не сказали, що в школі дівчаткам варто носити хіджаб? А декому вже сказали..

Прем'єр тішиться в телевізор скільки будівельних кранів запрацювало. Кого там планують селити не знаєш? А китайську вже вчиш? Тебе не дивує, що чиновники масово відправляють свої сім'ї за кордон і купують іноземні паспорти? Вони розуміють, що тут буде. Залишилось продати землю і можна валити. Ти все це знаєш? Я знаю, що знаєш.
А бажання попросити відповідні міністерства оприлюднити поіменно кому саме надали громадянство за останні десять років не виникає? А хто скупив квартири в новобудовах теж не цікаво? Ти і без цього все знаєш? А також знаєш, що це реальна проблема і, що її треба вирішувати вже. Але.. Коли ти пішов на вибори і вибрав те, що вибрав.. Те, що ще до виборів виглядало, як блондинка в барі перед зальотними пацанами з Кавказу — показує відосікі, загадково посміхається і поправляє то ліфчик, то шеврон.. Ти, коли це вибирав, ти реально вірив, що твій вибір може вирішити хоч якусь проблему?
Слухай, а ти точно не долбой@б?

Лінки в тему:
Хахол = Долбой@б..?
Діджиталізовані пінгвіни..
Патєрпєвшій..
А на хуа..?

5e5178f51e6a2.jpg