Листопад, 2019

Кокаина зелёною пылью
Все дороги его замело..

Чому зеленою? Не знаю – мабуть кокс їм поламався. Дай дурному жезл хрустальный – він і руки поріже і... ну — ви в курсі. Та й жезли існують швидше для дєвушек, ніж для того, щоб їх дурним в руки давати..

5dd3b76f05699.jpg

Я вже писав про те, як боярє Шуйскіє, разом з бригадою боярь помєльче, з пацана на прізвище Сывокобылко зробили царя по фамилии РомановЪ. Лінк кину внизу.

Так ось ті, що під сывокобылкамы, весь час мають одну й ту саму проблему. Це крім постійно порізаних рук. Проблема, якщо її озвучити, виглядає так: как бы это всех хахлов уничтожить в кибену мать...

Якийсь мєстный бородатый траблшутер проблему їм розпетляв: надо скупить всё ихнее руководство.

5dd3b79760e89.jpg

Ви думали то тільки депутатам в конвертах доплачують? Ви думали то тільки зараз депутатам та іншим чиновникам в конвертах доплачують? Аж ні разу ні фіга — нічьо нє ново под луной.

Був собі такий гетьман Дорошенко.Такий дядько – ні разу не клоун. Як московське царство згадував — то тільки нецензурною лексикою. Своїм посполитим обіцяв державу у смартфоні, мегафоні і діктофоні. Подеколи ще й в самогоні та одеколоні, але то не часто. Частіше обіцяв кеш відмінити. Часто скликав козацькі ради, де вислуховував думку рядових козаків, туркам пропонував інвестувати в Україну. Але тут прийшов конверт. Від бородатого і нємного поцоватого. Повний конверт відміненого кешу..

Замислився пан гетьман. Обіцяне посполитим, саме по собі виконуватись не хотіло, і турки якось досить своєрідно розуміли — як то воно інвестувати, а тому...
...після кількагодинного запеклого бою, славетний чиновник, розуміючи всю безвихідь становища, переконав козаків припинити опір. Ви думаєте його, за присутності великої кількості народу й османських послів стратили у Львові 16 червня 1578 року? Нє – то не його. Його призначили в'ятським воєводою і мешкав він собі у В'ятці — шо вітя в Ростові. От — ні разу вітя не менеджер був. Не досяг рівня. Міг би бути воєводою Ростова, на стовбовій дворянці Агафії Єропкіній женитися міг.. багато чого міг... Але то таке.

5dd3b7f7adc22.jpg

Але не пішов гетьман на користь московським власникам кешованих конвертів. Наробив з Єропкіною дітей, ті своїх, а внучку видали заміж за Пушкіна. А Пушкін – то був московське всьо. А внучка, панятно вже не Дорошенко, а Гончарова, народилася якраз в Full Moon.Тобто при слові жезл її тіпало, як вітю перед страусами. І дуже її тягнуло на весьолу Францію. Френди, час від часу, питали Пушкіна: Александр, Ваша жена бывала во Франции? На що він відповідав: Нет, это её один дурак здесь научил...
Слово за словом, намьок за намьоком, дуель – і нема Пушкіна. А так би ше московітам вірші писав.
Бо нєх було конверти пхати. Х@йовий ваш траблшутер, пацани.

5dd3b84fc9f73.jpg

Подзвонила мені знайома і сказала: Коля, глянь пожалуйста «Джокер» — интересно твоё мнение...

Подивився. Спочатку — ни о чём. Актор крутий, але про що кіно? Ціль яка? І так аж до моменту, коли герой каже фразу – объяви меня Джокером. Далі круть. Фінал геніальний. Але це фільм поки що не про Україну. Це проблема цивілізованого світу. Так вона там є. Україні перше треба досягти до рівня цивілізованого світу. Як цього досягти? Елементарно. Люструвати чиновників. Всіх триста тисяч. Зверху – донизу, зліва – направо, знизу — доверху.. Всіх.
Їм всім доплачують. Сивокобилки. Гроші дають за певну виконану роботу. Робота – не бий лежачого: рубите деревья, пилите заводы, уничтожайте парки и скверы, застраивайте города гавняными домами – пусть сука сдохнут в пробках... уничтожайте любую мысль, ни дня без негативных эмоций... – чем хуже, тем лучше... Не бойтесь – в случае чего, Вятку и Агафью Еропкину гарантируем...

Вони й не бояться. Ломать нє строить. Це в них виходить хорошо.

5dd3b8a825aa0.jpg

Як провести реформу? Запросто:

1. Звільнити одночасно всіх чиновників. З забороною брати участь у виборах, та займати будь-яку керівну посаду терміном на 5 років.
2. Обірвати одночасно будь які зв'язки з сивокобилками. Будь-які. Паркан.
3. Відмінити одночасно всі дипломи про вищу освіту. Хто хоче підтвердити свою вищу освіту і отримати диплом нового взірця – тільки через здачу екзаменів, що підтверджують знання.
4. Набирати нових чиновників тільки з дипломом нового взірця.
5. На перехідний період, для керування країною, запросити технічний уряд від G7.
Це все.

Без цього – Руїна.

І Юзік Рєшала (це - щоб два рази не вставати).

5dd3b90b86780.jpg


Лінки в тему:
Когда мы вернёмся с войны..
Руїна..