Листопад, 2019

Палево, давно пора было сваливать
Не понимаю я, чего ждали вы..


5dc0754c4fad0.jpg

Щось у вови з фейсом все гірше і гірше. Щось у вови писок невеселий. Вова устал. До вови на кінець доперло, що прізвище його в кращому випадку Гімненко. І що чарівно-оптимістична посмішка вже не працює ні разу. А інших інструментів у нього не було.. Не буде й феєрверків у фіналі і абнімашєк з кіркоровим не буде. В кращому випадку буде палєво з машею раз-путіною. І то тільки в кращому..

Вова, а я писав, що комбінації Cmd Z в реалі не існує. І країна в смартфоні – це тупа вигадка долбой#бів з дипломом МВА. Вся твоя каманда в кабміні – це бородаті педерасти, які про реальне життя щось чули, але не більше. Вся твоя каманда в вр – це, як не аграрій з коломойського району, то дрочєр по прастітуткам. Бля — це яким же треба бути тупим, щоб не відмазатися в такій простій ситуації.. Ти вирішив їх підсилити товстим акванавтом? Ти не знав, що ще 5 років тому, він вже заїбав всіх донецьких офіціантів? Ти не знав, що його не обслуговували, бо це завжди закінчувалося мордою в салат і мокрими штанами? Ти не знав скільки раз він в відключці сцал нє снімая штанов? Знав, вова, знав. Ваш гуру масляков пише, що це було вже й 20 років назад. Тоді на пса ти його витягнув? Чтобы что..?
...................................

5dc07571246a4.jpg

Знаєте, наприклад, як міняв у нас, і це, між іншим, історичний факт, своє прізвище секретар одної земської повітової управи, Каленик Митрофанович Гімненко? Це ж не те, що, припустімо, Непийпиво або Тягнирядно якесь, а справді трагічне прізвище. Знаєте, що за великі гроші виправив він його на Говненка, а далі, ну ніяк не можна. Та знаєте, що тільки по трьох роках клопотання, тільки сам цар Олександр Третій соїзволив змінити Говненка на Вороненка..
А потім Вороненка на Зелененка..?)))

Так склалося, що російська схема не дієва. Дієва британська, дієва саксонська, дієва японська, дієва жидо-масонська, врешті-решт...))) Але не російська. Російська – це палєво і давно пора свалівать.. Причина — родове Прокляття, чи Алкоголізм з мокрими штанами..? Не знаю – не цікаво. Просто не дієва і крапка.

...Був собі до революції у нас підрядчик один земський та будував він земству школи, лікарні, дороги. Ну, а собі за це — будинки. Хоч і крав, дак міцно ж будував, не те, що тепер для житлокоопів будують. Та не про це я хотів сказати. Як прийшла революція, то націоналізували його будинки. То він, через п'ять років із тюрми вийшовши, пішов просто до виконкому. Прийшов, двері прочинив та й пита: я ще вам не потрібний? Ні, кажуть... Ну, то я послі прийду...

І прийшов же ж.. Будує. Навіть школи й лікарні похєрив, відразу собі будинки будує))).. А ти отак заліз у Фейсбук і читаєш.. як читаєш — закуняєш, прокуняєш — знов читаєш, свого віку козацького доживаєш... (Подивився ще в газету і раптом). Ха-ха-ха! Іона, ще й Вочревісущий! Люблю зладєя!..

Не читав Миколу Куліша? Реально?? – Настоятєльно рекомендую..))) Пантелеймона теж, доречі..

А російська схема не робоча. Облиш надію. Lasciate ogni speranza, voi ch"entrate..
.......................................

5dc0759431ee8.jpg

Niemcy, Żydzi, Polacy –
Coś mi się pokręciło…

Чувака з дипломом МВА не можна брати на роботу. Навіть до кабміну. Чому не можна? Ні – не через бороду і вузькі штанці. Не можна – бо він розвалить вам бізнес. Чи країну...
Отже – що вам розкаже чувак, прийшовши у ваш бізнес? Розкаже, що єдиний для вас вихід – це все автоматизувати. Все має бути – держава у смартфоні. Все і негайно, бо інакше вам буде повна зрада. А ось при автоматизації буде вам щастя... (повні штани.. повні, мокрі штани щастя..)
Потім він вам розкаже про Бостонську Консультативну Групу та її, на всі випадки життя, матрицю. Про "товар-проблему", "товар-зірку", "товар-корову" та "товар-собаку". Потім про систему ERP, котра вирішує всі бізнес-завдання в межах вашого бізнесу. За тим буде спіч про комплексну цільову архітектуру рішень, реінжиніринг бізнес-процесів та співпричетність ваших працівників..
Побачивши, що ви закуняли і вже навіть готові, або до того, щоб замислитись — як ото його вік свій козацький доживати, або до того, щоб встати і сказати коротке – нах#й отсюда, чувак миттєво переключиться на методологію функціонального моделювання. Тобто запропонує малювати всі процеси. Малювати бажано блоками. Бажано за схемою IDEFO.
Якщо ж ви терплячий, то ще почуєте про аналіз чутливості, і такі томно сексуальні — NPV, DPB, PI, IRR...
Побачивши, що ваш мозок закипає, а сам він вже близько до своєї точки беззбитковості (ВЕР – для колекціонерів абревіатур), чувак скаже вам сексуально-солодким голосом — "Система сделает всё за вас..." І відразу таке кайфове:у каждого бизнесмена, должна появиться возможность отойти от дел, но офис должен продолжать успешно работать на него, без его личного присутствия...
Ну і звичайно, це ж само собою зрозуміле, що тільки під його, науково обґрунтованим, управлінням ви все це отримаєте. Потім чувак, так між іншим, підкине, що в нього якраз є всі необхідні спеціалісти і він їх приведе.. В тім, що приведе – можете не мати сумніву. І потечуть до вас юзікі, ярьомінкі та інші з сивошними маслами в голові..

5dc075cb8b63e.jpg

...................................

Information for consideration:

Якщо я підтягуюся на турніку тридцять разів, а сусід не може жодного.. Як гадаєте — якщо сусідові біля турніка повісити графічне зображення турніка, фотографії згину ліктів у верхній точці, а то і ключові показники ефективності разом з фотографіями інших турніків — зможе він замість одного підтягування зробити два..?

..................................

Не робоча російська схема, вова, — не робоча. Орієнтація сєвєр – це гарна казка, але з х#йовим кінцем – можеш побити рекорд віктара фйодоравіча... Воно тобі тре..?

..........................

Впізнав свій бізнес?))))) Піди зміни прізвище. З Гімненка на Вороненка. А можеш на щось екзотичне – Янкель-Янелох, наприклад..)))

5dc075f7c45fb.jpg