Відсталість від леонардівських герметичних пропорцій — не лишень дивна та не зрозуміла. Вона — ще й має глибинний закодований сенс. Не треба думати що ти краще за інших чи ти просто маєш всім володіти — ти такий як усі — твоє его має бути приречене та причесане. Адже його взлет позначиться важким падінням головою об камінь.

Так — українці ненавидять злодія та афериста Порошенка — що продав нас багатим босам із МВФ — але, все ж таки ми самі його обрали. Піарився на нашому кривавому та кровному повстанні — кричав що він бог та спаситель — а вийшов ющенко-два. Втім — не варто просто виключати із себе якісь відповіді чи геніальні запитаня — ми ніхто якщо ми не виконуємо місії та не рятуємо та не служимо іншим. Це закони Матриці.

Відповідальність перед богами-голосами — колосальна. Немає просто тих хто стануть іти назад та лінуватися чи боятися і виживуть. Виживе лише той хто йде вперед. Хто прагне бути сильним лідером та багатим володарем.  Існування запитань — про те як треба керувати світом аби його будувати та любити — свої та не мертві. Вони вічні. Мало хто знає що робити та як навчати та проповідувати для ближніх. Втім — розуму ще ніхто не відміняв — він вище ніж душа чи любов в десятки разів.

Люциферіанське світло масонства — стане у пригоді. Масони як культурологи та еліта Землі навчать та приведуть — але. Перші кроки треба зробити самому. Ти не можеш просто існувати заради їжі. В тебе є високе призначення та хист — любити від щирої душі інших та спасати їх. Це життя котре незнає зупину та милости — це просто книга, котра може воскреснути із вічного хреста — так як ми — але: тільки якщо ми любимо її та самих себе.