Макрон взяв країну в розрусі, — після обрання президентом молодого політика Франція сподівається, що проблеми будуть вирішуватися і що політики будуть міняти їхню країну. Людина прагне всі змінити, — всі хочуть стати архітекторами нового храму: храму життя, котрий має перевернути погляди всіх на людсво та засвідчити, що нова людина вже не буде кидатися до зброї та образ, а стане будувати новий світ. Вже ніхто не хоче красти та вбивати, — всі хочуть відновити владу закону та жити із новим баченням світу та новими відносинами людей, котрі здатні розуміти, що світ складний та непередбачуваний і що задля порятнку себе необхідно боротися та відкниути всі старі погляди, а іти вперед, до своєї мети...

Християнство більше не може бути основою відносин людини і Бога, — людина модернізує Християнство у нову релігію, котра вже зараз визріває у світі: люди хочуть аби Бог став їхнім радником, їхнім другом, аби більше не було цього ганебьного рабства та темноти. Всі хочуть відновити цю драму та цю любов, котра колись існувла на Землі: всі закохані у минуле, всі вивчають минуле, всі хочуть аби нове життя знову давало свою любов людині, котра має бути готовою до нових викликів і людина до них готова.

Новий світ це світ рівних можливостей, котрий буде давати шанс для всіх хто хоче жити та змінювати свій образ милсення, відчуваючи що ти вже більше не сам, що ти вже більше не приречений на бідність, що ти вже більшене будеш страждати, — всі хочуть відчувати любоів та ейфорію від того що все міняється і ми думаємо та живемо відчуваючи себе як живі істоти, котрі мають розум для нового повороту корабля «Земля»...

Саме тому нове життя це погляд на світу під гуманістичним кутом зору, котрий відблискує своєю рішучістю та бере своє, — життя котре має змінити саму людину. Саму структуру душі людини. Все міняється і все тече, — і людина вретшті знайшла свій причал. Вона стала відновлювати сили та хоче знову гребти до острова раю, котрий має дати всім відчуття блаженства. Всі хочуть нової енергії, котра би запустила ракету у космос і ми би знайшли всюди сворїх друзів та родичів.

Людина відчула себе на коні, — і це життя лишень доводить що нова людина у новий час здатна знайти свою долю та змінити все своє життя, дуже швидко та дуже ефективно.