Нетаньяху їхав в Нью-Йорк, на зустріч із Берлом Лазаром.

Берл Лзаар став іконою нової єврейської моди, — він став проповідувати демократію та Кабалу серед американців та давати американцям поради щодо створення нової релігії, котра мала замінити застаріле та репресивне Християнство.

І як раз про нову реілігію, котру створювали євреї для Білого дому і мав говорити прем'єр-міністр Ізраїлю із єврейським лідером Берлом Лазаром.

«Дорогі співвітчизиники! — Ми повинні врятувати Америку від духовної кризи, котра повстала як наслідок економічного упадку в Америці. — Американці чекають нового щляху від своєї еліти та прагнуть нести людству новий спосіб життя. — Старий світ уже не може виражати реальності людей, — люди стали шукати нової системи поглядів, котра би зафіксувала важливу роль кожного громадянина у становленні нового світу, котрий має замінити стару шкалу цінностей. — Разом із Вами ми створювали нове філософське вчення, котре має дати людині поштовх до пошуку свого місця у світі та принести душевний комфорт до кожної людини, де би вона не проживала, і у що б не вірила. — Думаю, Ви знаєте про те що ми затврдили на спільному зібранні, — Шиву, нову релігію американців, котру уже Сенат затвердив як державну. — Шива це новий погляд на світ та розподіл ообв'язків, котрий має принести всім відчуття того що людина не просто виражає свою думку, а бере активну участь у створенні нової ери людства, котра має принести людині нову мудрість та нові світоглдяні принципи.- Шива це знання про те що Бог існує і він не пішов від нас, він із нами, — і нам непотрібно шукати Бога у храмі чи десь назовні: Бог всредині нас і Бог серед людей. — Саме тому Ви повинні іти до людей та говорити їм про новий світ, який ми маємо збудувати спільно аби кожна жива душа могла пригорнутися до Бога та отримати від нього пораду як їй жити надалі так аби служити добром та мати великий вплив на життя інших людей аби всі люди як єдине ціле могли повертатися до Бога та еволюціонувати щоби досягнути рівня Бога у своєму становленні людини нової ери.», — говорив на всесвітньому конгресі євреїв Берл Лазар в Нью-Йорку.

Євреї стали говорити всім людям Землі, що вони неповторні елементи божественного світу, котрий дає всім плоди життя аби всі люди могли жити у гармонії із Богом та мати частину Бога у своїй душі.

В цьому і полягала реформа Трампа, — Трамп хотів дати американцям нову модель життя, яка би відкрила душу американського народу до пізнання ноовго та безмежного.

Америка прийняла Шиву та почала жити новим життям, наповнюючи Святий Грааль світлом подяки Богу за те що людина існує і за те що людина має шанс все змінити.

Потрібна лишень віра у те що ми здатні рефоромувти саме суспільство та привести людей до нового початку захопливого світу, котрий будується на наших очах, бо людина стає усвідомленою частиною космосу, котрий посилає на Землю енергії любові та пробудження.

Американці стали фінансувати просвічення Шивою людей по всьому світу та стали проповідувти не заробляння грошей та свободу, котра обмежувалася лишень правом іти до влади та чогось вимагати, — а нову релігію котра, говорила про те що ми повинні самі щось віддавати, а не лишень брати, аби світ змінився та став відкритим для всіх.

З часом новою світовою релігією стала Шива, — і люди почали вчитися думати та вчитися робити правльний вибір аби Бог міг гордитися своїми дітьми та міг приходити на Землю в тілах ангелів, котрі давали нові знання людству та організовували життя людей так аби всі могли доторкнутися до світу Богів та пізнати Бога своїми відчуттями та думками, відкриваючи двері божественного світу, що схиляв чашу вісів на користь добра, котре мало перемогти бажання людей знищувати все, бо це все не відповідає потребам людини.

Люди усвідомили, що знищення світу це не вихід, бо нічого новго вони не отирмають, — вони отримають лишень непотрібну роботу, котра буед забирати дорогоцінний час.

Саме тому юлди стали оновлювати свій світа та молиится Богу аби Бог дав їм розуміння того що саме потрібне людині для власного щастя та власної еволюції, котру кує тіло та розум для безсмертної душі.

Люди стали розуміти що лишень душа має значення і лишень велика робота для пізнання своєї душі для того аби душа могла впитувати в себе світло та нову інофмацію для розвитку має стати новим культом та новою актуальністю, котра дає розуміння того що кожен має робиит саме зараз.

Людина зрозуміла, що це її світ, і що необхідно самому будувати свій макрокосм ,бо Бог не може зробити все за нас, — він може лишень допомогти та підштовхнути до правильного шляху.

Та все повинні зробити ми самі, бо Бог не може розвитватися та працювати за нас — він може лишень давати нам мудрість аби ми несли світло благодаті всім хто прагне жити в любові та спокої, даючи іншим своє тепло та співчуття.

Священна книга Шиви, Літана, говоила про те що люди це наслідок еволюції Бога та наслідок того вираження потенціалу Бога, котрий мав бажання створити для всесвіту та Джерела щось таке що могло би перейти із світу нищого до світу вищого: людина це квітка, кора могла би розцвісти та давати нектар всьму живому аби всі могли насолодитися працею людини для того щоби боги мали можливість вивчати психосоматику живого та вдосконалювати свої творіння.

Людина стала поворотним моментом у житті всесвіту, бо вона принесла іншим віру у тещо все можливо змінити та все можливо обернути на світло, що мусить випалювати всю темноту із душі аби жива істота мала можливість тесати цю скульптуру своєї душі для вічного прогресу, котрий має дати всім шанс на життя із Богом іу світі, де панує мир та гармонія, бо саме життя із Богом це не подорож, це життя у поєднанні твого тіла та душі із мудрістю Бога, котрий всім дав можливість знайти свою працю, котра би привела кожного до того що має дати йому почуття того що ти виконав важливу роботу для інших та відчуття того що ти комусь потрібен аби нести щастя до сердець всіх людей.

Нетаньяху став первосвященником центрального храму Шиви, — Індіанаполісу, котрий зберігав старовинні документи, які люди відібрали у Ватикану та був навчальним центром для всіх людей.

Індіанаполіс став школою містерії в якій кожен міг поспілукуватися із богами тамтешнього світу, для того аби мати впевненість у тому що ти йдеш правильною дорогою і ти зміг прокинутися для подальших звершень та перемог.