Поет Милостивий ішов до ресторану...

Він мав зустрітися із членом правлячої сім'ї, котрий мав посвятити його у 33 — й градус масонства.

Демид Дзеркальний займався вивченням персони Поета Милостивого, — та рекомендував ложі «Схід Сонця» посвятити давно вже не профана Поета у 33 — й градус французького ритуалу.

Алекс вимкнув телевізор.

Йому із Мілдред предстояла важлива робота і у них не було часу на розваги.

- Ренні, ти можеш хоча би іноді не кусати мої тапочки?, — обурювалася Мілдред.

- Мілдред, сьогодні ми маємо повідомити світу, що Великий Архітектор Всесвіту спускається на Землю аби дати людям релігію венеріанців. Кротекс.

- Я знаю, Алексе, — і саме тому хочу аби Ренні не псував мені настрій своїми укусами.

Собака продовжувала кусати за ноги Мілдред...

... В 1955 році астероїд впав на Землю та спровокував великий потоп.

— Мілдред, коли ми в 1954 році сповістили людям про пришестя Христа, — ми зробили дуже правильну річ, — гововрив генеральний директор найпопулярнішого телеканалу Америки Боб Марлі... — Цих дияволів і треба було обманути — і ми це зробили!.. — Тож не дивно, що ми зараз на Венері живемо у своє задоволення, служачи мікролабам. — До речі, ці мікролаби, ці верховні жреці Ордену тамплієрів, дуже добре нам платять за наші сценарії новин для людей на Землі, що вижили.. — Ми говоримо людству на Землі про великого месію, який щоденно рятує людей — і мікролаби рятують нас за нашу працю, а ці люди — просто тварини, котрі думають, що вони зможуть врятуватися нічого не давши Богу... — Ми працюємо ось уже 50 років на тамплієрів, а люди — просто гниють, так і не зрозумівши чого від них хоче Бог...

Боги прилетіли на Землю 1956 року, — до тих праведників, які вижили після Потопу.

Алекс та Мілдред,- отримали місію від Жерано Бруно.

Полетіти до людей — та проповідувати їм Зарину, — віру у те що людина мусить служити Богу аби самою стати Богом та полетіти до масонського раю після смерті.

Алекс та Мілдред отримали завдання від Жерано Бруно посвячувати в масонський орден всіх хто зрозумів, необхідність великої роботи по спасінню душі людини.

Саме спасіння душі, котра після земного життя має відправитися на відпочинок та нову службу Єдиному, — і передбачала релігія Зарина.

Зарина вчила людей тому що вони повинні допомагати одне одному та любити одне одного, — і що немає месії, котрий може врятувати всіх, бо процес спасіння душі кожного індивідуально дуже тяжкий та тернистий.

І що для того аби стати Богом — необхідно прикладати максимум зусиль для свого становалення як чиста істота, котра зуміла омитися від бруду зла та лицемірства.

Пророки Зарини розповідали людям, що люди говорячи про любов до Бога сподіваються обійти закони світу та відкинути Бога як джерело життя, відмовляючись від свого спасіння, — і що людям необхідно не вірити, а знати те що Бог може подати їм свою руку, якщо люди стануть іти до світла та сіяти світло благодаті серед інших загублених людей для того аби допомогти Богу рятувати всіх живих істот у цьому важкому світі, котрий подекуди є пеклом для всіх живих істот, бо навіть Бог не зумів створити ідеальний світ: він лишень зробив те що міг.

І тепер те що можемо — повинні зробити ми.

Для Бога і для себе.

Кротексіанці виступили проти заринців, — кротиксіанці вірили, що необхідно знищити Землю як джерело зла та пітьми...

Та вони не були підтримані більшістю венеріанців і їхня ідея провалался.

Врешті-решт кротексіанці стали до проповідування Кротексу серед людей.

Кротекс говорив про те що людина мусить врятуватися в житті у матеріальному світі, бо матеріальне життя це шанс для людини показати на що вона здатна Богу та отримати можливість від Бога тяжко працювати, виконуючи місію, для загального блага та всього живого, — бо ті хто не працюють та не служать ближнім стають дияволами та безкорисними ненажерами, котрих Бог розпилює, тобто ділить душу такого лінивого диявола на десятки частин та інкарнує ці частини душі в тіла дерев, трави, каміння та тварин.

І якщо цей безкорисний ненажера і надалі не хоче працювати та служити, — його душу підривають бомбою та розсіюють по всьмоу всесвіту.

Для того щоби знову з'єднати свою душу воєдино та почати знову жити як розумна істота, — потрібні тисячі, а то і мільйони років...