Події в Сирії дуже яскраво декламують справжнє обличчя Росії: це не Асад, і не Путін вбивав сирійців,- це російський народ повісив на хрест весь світ аби люди вмирали від атак північного варвара...

Американці можуть говорити про шкідливість Путіна та злочини Росії, — та вони повинні зрозуміти що за всі «перегиби» Росії відповідає сам російський народ, який дивиться на криваве місиово у Ідлібі та кайфує від могутності своєї Батьківщини.

Тож ми можемо дуже довго дискутувати про виродження Росії та злочинну політику Крелмя, -та ми ніколи нічого не зможемо зрозуміти якщо не приймемо болючу правду: це саме російський народ є автором всіх злочинів Кремля від Сталіна до Путіна, і це саме російський народ мільйонними пачками голосує за Путіна та героїзує Сталіна.

Ми повинні зрозуміти що агресія та тваринна жорстокість росіян це — результат формування російської нації, яка комплектувалася від спалення суздальцями Києва до згвалтування російськими військовими мільйонів німецьких жінок в часи Другої світвої війни.

Тож час розставити все по своїх місцях — та збагнути що російський народ це абсолютне зло, котре несе відповідальність за дії свого уряду, бо цей народ підтримує цей уряд та всіляко намагається підштовхнути своїх лідерів на нові атаки на невинних людей аби пореготати та отримати збочене задоволення від страждань людей.

Саме тому Заходу слід переглянути свою політику — та вписати туди слова про звірства росіян та про безневинних жертв російського народу, які були ритуально страчені російськими маніяками.

Іван Грозний — спорював людям животи, бо така соціална норма була серед російського суспільства і саме тому всі злочини Сталіна, — це «знищення ворогів російського народу».

Отож не має бути жодних двозначностей — саме російський народ вбив сотню сирійських дітей, які задихнулися від хімічної зброї, яку російський народ дав безумному вбивці Асаду та наказав вбивати йому сирійців, бо ті стали людьми, поставши проти тиранії маніяка, — і саме цим «образив» російський народ, який сам підтримує політичний терор та хоче аби таку ж політику вели інші народи і дуже ображається коли його наказів людство не виконують.

Саме тому всі злочини російського народу мають прямим тектсом записати у підручниках із історії та оголосити всьому людству аби всі знали ким насправді є росіяни, які приховують свій звіриний оскал за Достоєвським та Пушкіним,- та всі люди Землі відчувають величезну ненависть росіян до нормальних людей та до добропорядних громадян та всі можуть на історичних прикладах пересвідчитися що російський народ вважає цивілізованою політикою, а що — «злочинами тероирстів»: для росіян репресії диктатора проти свого ж народу та вбивства невинних людей це нормальна та правильна політика, а повстання народу проти тирана, — тероризм та екстремізм...