Пробудження російського народу ознаменувало ті трагедії, які сталися: теракти, хімічні атаки, вбивства... Зміни в Росії це зміни у всьому світі, бо саме Росія залишається тим майданчиком, котрий проектує зло та пітьму, тож революція в Росії це звільнення людства віж влади темного месії, який хоче мати владу над світом та вести людей до кінця днів. Саме Путін як політик світвого рівня та політик, який хоче дати російському народові якесь поняття національної ідеї привів світ до масового терору та масового промиття мізків яке стало причиною того що росіяни, які отримали демократію та свободу перейшли до монархії та нового сталінізму.

Потрібно лишень маленьку солминку, яка зламає хребет верблюду і лишень ми можемо покласти цю соломинку на плечі Путіну аби він зламався та став прости піратом, який краде ресурси в свого народу та не може нічого вдіяти із корупцією та бідністю, які захлиснули російський народ та не дають нормально жити народу, котрий став джерелом поневолення світу та пітьми, котра прагне самоутвердитися за рахунок слабких людей, які не можуть думати та робити власні висновки із того що відбувається навколо.

Тож відсторонення Путіна від влади може дати прозріння росіянам, які можуть перетворити світ на добро та порядок, якщо стануть протестувати проти Путіна та іти до демократії.

Саме демократії хочуть росіяни, які підтримали Путіна та вони хотіли аби він зберігши владу Москви над сусідінми країнами та своєю територією — аби покращувалося життя людей та люди ставали багатшими та заможнішими та росіяни уже не можуть чекати: вони змирился із тим що Путін міг красти ресурси в інших народів, бо ресурс самої Росії уже вкрадений самим Путіним та росіяни уже більше не можуть терпіти тої політики, яку веде Путін, бо виявилося що обкрадання інших територій не принесло добробуту російському народові і саме тому росяни хочуть іти по іншому шляху: шляху коли Росія буде співпрацювати із іншими державами аби працювати, а не красти чуже майно, бо на могилі чужої людини неможливо побудувати своє щастя. Тож росіяни зрозуміли що їхній імперіалізм ніколи не стане їм у пригоді і що весь світ ненавидить Росію, котра хоче всіх обдурити та обікрасти...

Найголвніше питання -- що буде пілся Путіна? Зараз є якась стабільінсть та вдчуття впевненості у тому що сильний лідер може втирмати державу від розпаду та потім коли Путіна нестане невідомо що буде із всіма цими територіями, які вкрала Росія. Тож росіяни з одного боку — хочуть новвої влади та нвого курсу, з іншого бояться що стане ще гірше так само як і було раніше клли росіяни повстали проти монархії.. — і отримали лишень важку роботу та смерть....

Отже невідмо що робити далі — росіяни задумалися над своїм життям та своєю агресивною політикою і вони вже сумуютиь за тими часами коли Америка любила Росію та давала їй свої поради як розвиватися та будувати свою державу. Саме тому росіяни прануть нової Америки, вони хочуть аби їхня влада стала такою ж як американська та працювала на народ, який має зберігати контроль за владою аби влада не крала, бо те що росіяни дуже тяжко працюють аби мати що їсти та не мають жодного зиску із своєї праці, бо Путін поставив всюди своїх рекетирів, які збирають данину із народу, -говорить про те що люди не мають майбутнього та змушені покидати свою країну, а ті що не мають можливості цього зробити заздрять палацам нових російських, які нічим не діляться із народом, а лишень обкрадають його і саме Путін є духовним лідером цих нових російських...

Путін це новий Сталін: Путін прагне дотягнути до Сталіна аби подобатися російському народові та — ні, не увійти до підручників із історії, шахрай Путін ніколи про це не мріяв ,- але утриматися при владі цей мерзотник хоче, саме тому йому слід найти нову програму для заняття розуму покореного народу та нову повістку денну аби зберегти популярність та медівйний вплив на російський народ.

Саме тому Путін прагне очолити Росію знову та він не може боротися із корупцією — влада обкрадає російський народ. бо вона вже давно сама в Європі та вона використовує російський народ як ресурнсу базу для того аби мати владу над світом та забезпечувати собі безбідне існування. Російська влада дуже близька до Європи та вона хоче віддалити від Європи сам російський народ аби люди не могли вивчити Захід та зрозуміти що там люди живуть значно краще та вільніше.

Росіяни завжди були рабами своєї еліти, котра давала рсоіянам свою ідеолгію та свою енергію та ніколи не могла дати росіянам цивілізації і рсоіяни і надалі залишаються покореним народом яким править дикун. Тож росіяни, які не можуть перемогти тиранію хочуть аби влада давала їм гроші та неможливо зроуміти чому влада повинна годувати свій народ адже цей народ немає жодного впливу на владу та не хоче працювати. Отже Путін може лишень давати росіянам велику мету, мрію та страх, який має занурити російський народ у минуле та згадки про часи, коли великий Сталін знищував всіх ворогів прогресивного російського народу...

Думаю, росіяни хочуть позбутися Путіна, та вони як ліниві мавпи не можуть цього зробити самі саме тому зараз дуже важливо говорити правду про Пуітна та критикувати господаря Кремля аби росіяни могли отримати підгрунтя для революції.

Росіянам не вистачає розуміння що таке добро: вони завжди жили у злі та нещасті і вони не можуть зрозуміти чому вони повинні ризикувати життям та повставати проти тирана адже він може їх знищити.

Тож росіяни, як ніколи немали еліти — приречені на вимирання та страждання, бо вони не можуть піднятися на війну проти зла та війну за себе: працювати вони не вміють, жити не вміють, думати не вміють... Такий народ повинен померти адже він немає нічого святого. Він просто існує та поїдає енергії світу та не може нічого дати світу.

Російський світ це ілюзія, котра живе в головах та вона ефимерна, бо росіяни це відсталий народ, котрий прагне влади та визнання та неможе нічого зробити для втілення власної мрії про багату країну, яка буде правити світом так само як зараз Америка.

Тож росіяни уже змучилися чеати від Пуітна чуда та сподіватится що сильний лідер може перемогти усі біди, бо він проти Заходу, а значить проти ліберального голоду та за радянську ситість.

Отже росіяни думають що вони зможуть повернутися до часів Сталіна аби укласти із американцями пакт про поділ світу: росіянам потрібно мати зв'язок із Європою, бо інакше вони остаточно схиляться до пияцтва та лінивості, — саме тому вони хочуть володіти іншими країнами аби відбирати у них енергію та будувати російський світ, який має замінити владу Америки та відібрати в Америки те що побудувала,влане, Америка аби дати людям новий шанс. І росіяни хочуть відняти цей шанс, бо цей шанс проти російського контролю за народами а значить антиросійський.

Росіяни хочуть мати вплив на людство аби відсторонювати всі елементи, які виступаютть проти їхніх інтересів і саме тому вони проти демокртаії як влади народу, бо людьми має правити цар. який повинен дбати про людей, бо це воля божа. Росіяни продовжують мріяти про щось нездійсненне та жити ілюзіями про владу Бога, який має направляти їхній шлях та бути для них дороговказом у житті, бо самі росіяни нічого не вміють і саме тому вони не здатні повстати проти Путіна — та можуть все це знищити, бо воно мішає їм жити та працювати адже цей ліберальний капіталізм розплодив корумпованих чиновників, які не підкоряються народу, а живуть так як хочуть.

Отож Путін, який став авторм російського проекту терористичної дежрави — це монстр, котрий прагне зберегти свою владу над світом та будувати свій, російський світ: росіяни завжди були прихильникам сильної влади. яка може тиснути на людей аби всі підкорилися порядку та ідеолгії Москви.

Саме тмоу слід чекати нових протестів лібералів, котрі можуть вдарити по Росії аби це зло могло здатися та померти.

І саме росіяни можуть зберегти свою владу над світом, але тільки якщо вони стануть діяти аби відокремится від Кремля. Тоді люди світу буудть підтримувати російський народ аби дати йому шанс стати сучасним та модерним аби перемогти диктатуру та зайняти своє місце серед націй світу, які стали жити по-закону та перемогли в собі дикуна.

Росія ще дика та агресивна, бо самі росіяни ніколи не могли зроуміти що таке закон: людина це мавпа і саме тому вона має підкориятися силі, бо тільки так живе плем'я.

Ось це життя росіян, котрі можуть перемогти себе, відправивши Путіна на лаву підсудних, а можуть — програти схватку за своє майбутнє. якщо стануть поклонятися боввану тирана... — це страждання, які можуть завершитися якщо росіяни зможуть перемогти в собі демона та стати нацією ,котра живе заради благополуччя інших. Тож саме росіянин, який здатен змінити своє життя — здатен змінити весь світ аби людство обрело новий народ, котрий може приєднатися до плеяди вільних та заможних.