.. Вона ішла темними коридорами влади.

Тут була її штаб-квартира — вона була шпигуном, котрий організовував революцію в Китаї проти місцевих комуністичних бандитів та злодіїв. — Катя, коли настане цей час ікс?, — запитує начальник із ЦРУ. — Ми плануємо помістити Пекін у вогонь революції через два місяці.

Потім: всі стали шляхів спасіння Америки, — та там були лишень тихі кроки клерків ФБР та Пентагону... Настала зима. Це була ядерна зима, котра готувала дуже багато сюрпризів: всі стали цінувати час аби врятувати стару та пошматовану Америку — та американці ішли вперед, жертвуючи собою аби врятувати Схід та будувати нову демократію задля перемоги цивілізації.

Знову. Літо. Революція в Китаї. Пін — мертвий і всі китайські комуністи котрі є і були завербовані російськими спецслужбами що втекли за куліси шоу Берії були вбиті народними месниками. Всі знову хочуть свободи і всі знову хочуть повстання світла проти пітьми та рабства...

Америка.

Тут розроблявся проект поглинання Китаю та Пекіна.

Всі стали думати як взяти під контроль цю масову стихію самоспалення та повстання китайських селян у котрих забрали право голосу на виборах. І що? Тепер треба знову створювати нові партії та незалежні медіа котрі би змогли контролювати владу. Це і робиться.

Вона вже була бабцею — та час коли вона створювала незалежні медіа в Китаї аби перемогти тамтешну деспотію назавжди викарбувався в її жіночій пам'яті: вона написала книжку та видала її в Україні: в Києві знають що таке перемагати комуністичну нечисть що стала грабувати людство та займатися репресіями аби вбити вільну людину, котра несе в собі ідентичний вид щасливого життя...