Під час війни Америки проти Ісламської держави загинули бліьше ніж тисяча цивільних. Так і мало статися. Замість реальної боротьби із терористами Вашингтон став воювати із тими терористами котрі йому не підконтрольні, — це привело до того що ті іракці та сирійці котрі не стали лезати чоботи америнкацям стали просто мертвими...

На разі лишень сам процес знищення мирного населення арабів став для світу просто катастрофою, — замість того аби будувати ці країни американці стали їх знищувати аби ніхто не міг побачити що жити можна по-іншому.

Для америнкаців важилво не перемогти терор, для них важливо перемогти всіх хто виступає проти американського способу життя, — тож мусульмани стали жертвами атак Вашингтону на тих хто не хоче бути іграшками зла та тиранії.

Замість того аби жати кредити арабам Вашингтон став знищувати їх мережею підконтрольних тероритстів котрих і фінансує Пентагон зддля геноциду всіх хто хочуть мати свої принципи життя котрі різняться від американських корупції та домовленостей проти простих людей, що не можуть зараз зрозуміти чому вони мають бути під прицілом Вашингтону, — задля чого?

Тож світ стоїть на межі справжнього хаосу котрий має перекрити мережу американських людей, що хочуть вбивати всіх хто не підконтрольний їхній владі. Зараз лишень сам процес вивільнення світу від Вашингтону стає просто явищем свободи та миру, — та не хоче Вашингтон відпускати всіх людей що прагнуть миру та спокою: вони хочуть аби ми стали просто кишеньковими рабами їхньої імперії.

Саме тому світ став воювати проти америкаців та їхніх собак платних котрі прагнуть знешкодити сам поцес життя у світі аби люди могли бачити совісті виживання та свого плану життя із лідерами котрі можуть перемагати зло. Зло це сам спосіб Вашингтона вершити свою політику.

Тож світ став на сторону тих хто хочуть позбутися влади Вашинтону та стають воювати проти його слуг та демонів війни.

Саме опрацьовування плану збереження влади у різних центрів впливу має зберегти для світу демократію та свободу, котрі мають померти на вогні жертвоприношення влади тиранії грошей, котрі американці запустили в серце людства задля спасіння свого стану великої імперії котра може вбити будь-кого хто не хоче мати справи із американськими перевертнями, — тож сам процес збереження влади у світі у тих хто можуть знайти свого лідера котрий здатен повести людину до війни проти Вашингтону лякає Америку котра прагне зберегти свій тотальний контроль над душами людей аби продовжувати занурювати людство у матерію духовної катастрофи...