Хто хоче побачити в усій красі типового прихильника так званої «г-концепції»? Яка буцімто відрізняє українське від усього російського?

Зайдіть на тему «Щодо наукової неспроможності г-концепції» (https://oke.io/LpV2d), зверніть увагу на тексти користувача під ніком repl2 з міста «Харьків» (sic!), який на r2u зовсім недавно — з 3 січня 2021 (не лякайтеся з вигляду самого посилання, воно просто скорочене одним зі стандартних ресурсів).
Усе чисто за методичкою з-за «порєбріка». З'явився щойно, ховається за ніком. У назві міста «випадкова» помилка.
Спочатку робить якийсь нейтральний коментар, щоб зав'язати діалог. Далі — обов'язкове посилання на шовіністичний допис, який рясніє антиукраїнською пропагандою. Ну, і стандартний набір псевдопатріотичних заклинань: згадки комуністів і «запорєбріка» всує, претензії на месіанство, звинувачення опонента у «недостатньому» чи «неправильному» патріотизмі тощо — хоча, як це у них прийнято, вихідних текстів так і не прочитав.

Про такі «мімікричні» методи російської пропаганди я писав раніше у статті «Міфи і реалії правописного процесу 1928 року...» (https://oke.io/gxT4), а також у дописі «Правопис з обманом» (https://oke.io/FwvnlsKh).

Хтось досі думає, що це не троль на «запорєбрікових» дотаціях, а наш довірливий і заблуклий у правописних міфологемах хлоп? Тоді зайдіть на російські платформи, де пропонують заробіток в інтернеті коментарями. Можливо, щось і прозріється...

Зверніть увагу на характерну апеляцію до «нацистів» (в одній купі з комуністами, аякже). Ще є сумніви щодо походження методички?

Авжеж, тролю важко. Потрібно вдавати з себе патріота, а ненависть до всього українського так і яріє звідусіль...

Думаю, що до риторики подібних псевдопатріотів потрібно виробити імунітет. То починаймо вже.


P. S. Щойно повідомили, що за ніком repl2 ховається «міський навіжений» Марат Губаєв. Що ж, країна повинна знати своїх героїв.

28.01.2021. P.P.S. На жаль, спрацювало правило «хто не встиг — той спізнився». Адміністратори вже знищили всю тролеву творчість.