Коли амплітуда президентського трону починає зашкалювати, а обурення суспільства досягають відповідного напруження, потрібно терміново виводити на поле брані влади із народом якусь заборонену, але дієву інформаційну зброю. «Благо», українській владі є в кого повчатися – її кремлівський «старший» брат завжди на варті. Тим більш — справа стосується інформаційної атаки, в якій він мега-профі.

Цього разу запустили ІНФО-вірус, медиками прозваний «КОРОНА».
Щодо «небезпеки» медичного коронавірусу трохи згодом. Зараз про те, скільки «зайців» вбиває Зеленський із «слугами» одним пострілом, із забороненої ІНФО-зброї, яка зветься «надзвичайним станом».

По-перше, у інформаційному просторі українського суспільства на другий план відходять: брехливий Оман, зрадницькі договорняки із ворогом, злочинне відношення до війни та українських військових, клоунада «слуг», непрофесійність зеленських чиновників, відсутність розуму у самого президента, цькування владою патріотів, і повага до покидьків та відвертих ворогів держави, зокрема сепаратистів… Список довгий, кожен українець його спостерігає, та робить відповідні висновки.

Тож, по-друге, висновки. Ті самі висновки українського народу, які призводять до мітингів та протестів проти зрадницьких дій нашої влади. Тобто, введенням «надзвичайного стану» влада «законно» придушує будь-які збори, під гаслом – «більше трьох не збиратися».
А відтак, зелені слуги захистили себе не від вірусу, а саме вірусом на 100%!
І тому тепер можна продовжувати відводити війська із власних українських територій, забороняти нашим військовим знищувати ворога, приймати злочинні закони на кшталт ЗЕМЕЛЬНОГО, та творити інші брудні справи, яким тепер не може бути відсічи від українців, бо це «заборонено» вірусом, який по-царські «коронували» прислужники «старшого брата» та нашого олігархата.
До речі, Верховної Ради «надзвичайний стан» не торкнеться, і земельний Закон «слуги» збираються прийняти саме у впродовж цього цікавого «стану»…(!)

По-третє, за задумкою ЗЕ-влади, інформаційні вкиди щодо жахів, які несе з собою цей диво-вірус, переключать увагу із поранених та загиблих воїнів на фронті на увагу українців лише до себе особисто, адже «своя сорочка ближче до тіла». А відтак, ми маємо припинити рахувати жертви війни і почати піклуватися лише за особистий стан здоров'я.
Четверте. На цьому вірусі можна непогано «нагрітися»… Спитайте у Коломойського – «як?». Та і без Коломойського розумників вистачить, тут особливий професіоналізм не потрібен. Наприклад, у Дніпрі мер міста виділив на «боротьбу із вірусом» 100 мільйонів! Невідомо, скільки масок він на них «закупить», але чомусь у лікарнях з цього приводу не паряться…

П'яте. А ось і вишенька на тортик. Бюджет країни тріщить по всіх швах. Дірку залатати і нічим, і ніяк – бо олігархи вимагають СВОГО…, а це б'є по бюджету (приклад: суттєве зменшення ціни на газ для виробництва у Коломойських компаніях)
Тож, дірку треба негайно латати, і на виручку тут прийде… саме так, український наївний народ, який повіривши у «страшний вірус», стане в паніці закуповувати харчі у великій кількості, ліки, захисні засоби, тести на вірус (які влада вже запускає у продаж), воду, цигарки, і навіть спиртне.
Від всіх цих закупок ідуть немаленькі податки, які і складуть необхідну суму для латання дірявого корита, тобто – бюджету. Ба більше – цим «вірусом» можна прикрити і наступну величезну дірку у кошторисі, а в тому що вона відбудеться, немає й сумніву! – тобто, у всіх гріхах бюджетного провалу буде винен «вірус»!

До цього переліку складових коронованного рятувального «жилету» можна додати ще багато «цікавого», але вже пора перейти безпосередньо до суті «страшного» та загадкового вірусу. Дуже коротко.
На мою думку, цей «страшний» вірус вже давно існує в Україні, і він мало чим відрізняється від звичайного «кашльового» вірусу. Єдина суттєва різниця між ними – «заморський» коронавірус підлягає тестовій перевірці, а наш українській – чомусь ні (!) Але у всіх випадках найстрашнішим є те, що захворівши, люди не звертаються до лікарень. Бо ті, хто вчасно звернулися, всі були врешті вилікувані.
Якщо буде зацікавленість із цього приводу, розповім детальніше і цікавіше… ;)
А поки що українцям потрібно лише озброїтися найсильнішим запобіжником від всяких вірусів, таким собі щитом від провладних інформаційних атак – мати власну правдиву думку, мудрість та спрагу до перемоги, яка вилікує від будь-якої інформаційної зарази.