Прийнявши на себе роль Форпосту країни, місто Дніпро у впродовж шести років підтримувало армію, відстоювало незалежність нашої Держави від кремля, і виборювало право України на свободу від олігархічного тиску.

«Такого патріотичного осередку, як у Дніпрі, нема ніде по Україні», – і це було озвучено зовсім не мешканцем нашого міста, і навіть не прихильником патріотичного руху, а відтак ці слова є щирими та правдивими.
Я це пишу не для того, щоб похизуватися своїм рідним містом, а щоб закликати жителів інших міст України підтримати РУХ до ПЕРЕМОГИ, про яку не хочуть чути ані наша сьогоднішня влада, ані купка ворожих нам олігархів, ані їхній натхненник і ситуативний союзник – кремлівський «імператор».

Завтра, 09.03.2020 року, в нашому місті відбуватиметься народне Віче – «Захисти Україну!»
Так трапилось, що сьогодні, як і 6 років тому, нам треба ставати єдиним фронтом проти кремлівської навали, аби захистити Україну.
Але сьогоднішня ситуація набагато жахливіша, аніж та, що була навесні 2014 року – адже тоді українська влада була на боці інтересів нашої Держави, а сьогоднішня зеленська зграя всі свої кроки направляє у бік російського окупанта.
Тож буде набагато складніше, але вирушати потрібно. Саме зараз. Інакше можемо не встигнути – просто вже не буде ЩО захищати…
А тому, тут не може бути відмовки – «впораються без мене»! Не впораємось без ТЕБЕ!
Тільки разом! І до кінця..! А тому приходьте ВСІ! Захистимо Україну!

І ще одне. У стрічці соцмереж можна побачити вислови щодо недієвості подібних Акцій. Деякі «патріоти» навіть наводять приклади минулих Акцій РУХу, які нібито «нічим не закінчились».
Спростувати ці вислови не складно – лише невеличким аналізом поведінки нашої влади одразу після проведення Акції — коли «слуги» різко змінювали свої зрадницькі наміри відносно України та українців. До речі, як ми всі пам'ятаємо, це помітив навіть ворожий нам кремль, який не забарився із своїми притензіями щодо патріотів та наших патріотичних Акцій.

Власне, це все. Лишається тільки нагадати вимоги Акції:
1. Відставка Зеленського з посади президента як капітулянта, колаборанта, який свідомо ввів в оману народ України і здійснює антидержавний, антинаціональний курс.
2. Запровадження санаційного режиму з очищення України від рашистських політичних, інформаційних та економічних структур, відміни незаконних і антинаціональних рішень Зевлади.
3. Відновлення зусиль з пришвидшеної євроатлантичної інтеграції України, отримання статусу основного союзника США.

9 березня 2020 року. 14-00. Будівля ОДА. Місто Дніпро.