В тому, що український народ обрав будь-кого, аби не Порошенка, звісно ж винний саме наш екс-Президент, проти якого на виборах спрацювала шалена лють до нього більшості українців, і, власне, було за що…

Але поведінка нового Гаранта провокує не меншу лють до себе, впритул до віддзеркалювання подій та настроїв, які спостерігалися підчас передвиборчої кампанії.
Тобто, та більшість ЗЕ-електорату, котра не так голосувала за Зеленського, як проти Порошенко, зараз дуже швидко отямиться, та «забувши» всі негаразди минулої влади, прийме її сторону – лише тому, що люто зненавидить сьогоднішній не дуже смішний «Квартал».
І може б «протверезіння» нашого народу ще на якийсь час затягнулося, але сьогоднішньою владою було грубо порушено найсвятіше – державність України та її суверенітет – це те, на що не підняло свого брудного чобота жодне керівництво нашої країни за все існування нашої незалежної Держави.

Навряд чи це «протверезіння» приведе український народ до повної підтримки Порошенка, бо ми ж всі розуміємо, що ця карта вже відіграна. Тим більш, що більшість з тих, хто зараз виступають проти зрадницьких дій нової влади, у той чи іншій мірі постраждали від невгамованого апетиту та жадібності бувшого Гаранта.
А тому, зараз українська нація має об'єднуватися лише навколо ідеї, а не тих політичних божків, які зараз намагатимуться перехопити «естафету» в свої руки.
І тут ключове – саме ОБ'ЄДНУВАТИСЯ! Бо це єдине, що зараз може врятувати українську державу, як незалежну ДЕРЖАВУ.
Саме об'єднання нашої нації більш всього бояться кремлівські вожді. А тому всілякими способами, зокрема і через соцмережі, намагаються нас роз'єднати, штучно створюючи в Україні «громадянський конфлікт», який може призвести до повної втрати самостійності України.
(Тут про це детально: https://site.ua/maria.solomonova/23701-tochka-nepovernennya/ )

Об'єднавшись, український народ забезпечить повний ВІДХІД від наших територій не українських військових, а нової української влади, в першу чергу – Президента Зеленського. Тільки тікати йому доведеться не у бік Ростова, як багато хто із нас передбачає, а спочатку до Гаазького Суду…
І це для нього вже неминуче.

І досить вже приписувати бувшого Гаранта до противників дій ЗЕ-влади!
Зараз проти її зрадницьких дій протестують багато тих, хто ніколи не підтримував нашого екс-Президента.
До речі, я, наприклад, не знаю, щоб хтось ще більше постраждав від Порошенка, аніж Геннадій Корбан (Gennady Korban). І тим не менш він зараз теж виступає проти підступної політики ЗЕ-зради, тим самим підтримуючи РУХ українського народу, а не невдалі спроби старої влади знову відродитися.
(Тут викладена його принципова позиція щодо збереження нашої держави:
https://www.facebook.com/nabrok.military/posts/2149209592042599 )

Звісно, будь-яка політична партія може підтримувати всенародний патріотичний РУХ, і це тільки вітається. Але тільки без піару певних партійних кольорів та прізвищ.
Єднаймось, Україно!