«Деякі фарисеї з народу сказали до Нього: Учителю, заборони Своїм учням! А Він їм промовив у відповідь: Кажу вам, що коли ці замовкнуть, то каміння кричатиме!» (Євангеліє від Луки)

…….

Наш Дніпровський Медіапростір. Центральний майданчик міста Дніпра, де вільно та комфортно почували себе всі мешканці міста – без вікових та соціальних обмежень, без політичних кордонів, і звісно ж, без матеріальних переваг. Тут навчалися, обмінювалися інформацією та цінним досвідом, отримували допомогу, і навіть організовувалися концерти. Власне, наш медіа-майданчик відображав дух нашого міста.

На цей «ласий шматок» у центрі Дніпра давно вже поклали своє жадібне око деякі працівники нашої обл.адміністрації, які жадають його «приватизувати» під більш «корисні» справи, але весь цей час якось вдавалося захищати наш громадський центр від зазіхання особливо стурбованих обл.-чиновників. Вдавалося захищати до тих пір, доки главою Дніпропетровської обл.адміністрації не призначили чужу нам людину – у всіх смислах чужу. До такої міри чужу, що його неприкрита зневага мешканцями міста дійшла навіть до їх «витравлення» з медіа-центру за допомогою нахабного відключення електроенергії.

У дніпрян до нього дуже багато запитань, але наразі хвилює лише одне – невже, відімкнувши будівлю Медіапростору від електропостачання, він розраховує пригнітити дух дніпрян, який вміщує в собі гідність НАШОЇ (не російської!) нації та волю до перемоги…? Адже електрику було відключено одразу після Мітингу-протесту проти свавілля кремля, з його вимогою капітуляції України! Тобто, такими дрібно-капосними діями наш новий «губернатор» сподівається «закрити рота» українцям, які не вірять в примарність кремлівського «миру», який геть не прийнятний для України.

Нічого не нагадують подібні дії влади..? Адже так само розправляються з «незгодними» і вожді сусідньої «братської» країни… До речі, своїми діями новий намісник Президента в першу чергу дає добрячого ляпасу своєму безпосередньому керівнику – нашому Гаранту, підкреслено демонструючи незрозумілі методи керівництва «нової» української влади – методи, які повністю скопійовані у кремлівських колег…

Тут можна додати і те, що самовільно відключивши електро-рубильник в щитовій, «губернатор» порушив як мінімум дві кримінальних статі. Але нехай цим займається дніпровська поліція. Нам же лишається не тільки покірно чекати на справедливість, а й всіляко відстоювати наше право на висловлювання вільної думки та на захист тієї позиції, яка відповідає гідності нашої нації – у будь-яких кутках дніпровського простору – в тому числі і в приміщенні Медіа-Центру.

А тому, долучайтеся, підтримайте наше місто Дніпро! Давайте доведемо нашій владі, що з дніпрянами так не можна поводитись — так ганебно і так принизливо! І не лише з дніпрянами, а із всією нашою нацією не можна так поводитися!

Репост, будь ласка, якомога максимальний!