Спостерігаючи за тим ідіотизмом, який відбувається серед виборців у Фейсбуці, дійшла до висновку, що українцям взагалі не потрібен президент. Їм потрібен лише дуже хороший психіатр. І тому напрошується висновок – хто б не переміг у цих виборах, а український народ вже їх програв, бо так і не зрозумів, що головним переможцем має бути лише єдність нації – єдність проти дійсно реального ворога.

Немає зараз ані часу, ані смислу, переказувати весь той бруд і всю ту дурість, яку ми і так бачимо кожного дня у соцмережах. Підкреслю лише одне — цілком адекватні у реальному житті лікарі, вчителі та навіть військові, зайшовши на терени Фейсбуку, перетворюються на коновалів, блазнів та відвертих психів, геть втративши розум, совість та елементарну етику.

Ніхто із них не хоче зрозуміти, що вибори колись скінчаться, а нам жити далі… Жити, та будувати СВОЮ державу, а не ту, яку нам нав'язує Схід або Захід, місцеві олігархи або їхні недолугі кишенькові політики. І якщо вже буде потрібно, то й стати один до одного – плечем до плеча, а не обличчя в обличчя — аби відстояти свою незалежність. Наразі ж ні з ким відстоювати! — не з тими хто в Фейсбуці…! Шкода.
Адже поки ми всі тут скубемося, обираючи по суті між двох українських олігархів, справжній ворог, тихо причаївшись, вичікує слушного для нього часу, аби завдати нам рішучого удару по нашій нації та державності України. Взагалі-то, перший удар зовнішній ворог вже нам зробив, створивши у соцмережах картинку невидимого «внутрішнього ворога», який не має ані імені ані певного статусу, бо по суті цей ворог — це просто ненависть один до одного між українцями. Ненависть, яка вже зараз досягла найвищого напруження, лишається тільки запалити «сірник»…
І тоді вже проросійський реванш неминучий!

Тож, щоб не допустити до української влади кремлівських кумів, потрібно хоча б в останні дні перед виборами згадати, що ми все ж таки нація, яка має об'єднуватися навколо СВОЄЇ ідеї, а не створювати сприятливі умови до ідеї ЧУЖОЇ!
Отже обираємо із розумом! Але, по-перше, тільки серед СВОЇХ, а по-друге, з повагою до один одного та до України!
Так, доведеться в черговий раз обирати між олігархами. Так, жоден з них не є ідеальним. Так, ми всі давно вже прагнемо ліквідації олігархату в Україні. Але наразі маємо те що маємо… Іншого поки що не існує, принаймні серед «прохідних» кандидатів.

Тож, єдине, що ми не повинні допустити, це олігарха із кремля, який спонсорує висуванців на пост президента України від проросійських партій «ОППОблок», «За життя» та «Наші».
Про це ми в першу чергу маємо пам'ятати, а не доводити один одному, який із двох українських олігархів кращий… Всі вони «гарні»))
Міркуймо…! ;)
…………
Сьогоднішній захід «дніпровського» сонця такий же сумний як і настрій…
Лишається тільки сподіватися, що загрозливі хмари розчиняться у променях сонця так само, як наша недолугість у прийдешній до нас мудрості :)