Передвиборча кампанія добігає кінця, всілякого компромату на проукраїнських кандидатів стає все більше, а тому український виборець, у своїй більшості, зараз почувається дещо розгубленим — а відтак, починає сумніватися майже у всіх поданих на президентський пост кандидатурах.

Але у той час, поки потенційні президенти демократичного табору, поливаючи один одного брудом, дуже гучно скубуться за гетьманську посаду, їхні ОППОненти – проросійські кандидати – тихо роблять свою справу, вчиняючи різні диверсії, які, за їхнім сценарієм, мають зіграти вирішальну роль в остаточному виборі кандидату.

Думаю, не треба пояснювати той очевидний факт, що всі ті «Наші», «За життя», колишні «Регіонали» та нинішній «ОППОблок» представляють собою єдині антиукраїнські сили, котрі керуються російським сценарієм, метою якого є реванш прокремлівських сил, з відповідними відтіля наслідками…
Не важко здогадатися, що за цим «сценарієм» Україна має бути атакована як ззовні, так і зсередини.
Тому зараз на сході спостерігаємо загострення військового конфлікту, а на прифронтовій Січеславщині – створення конфлікту громадянського. Причому, штучного створення, яке нам влаштовує один із сірих кардиналів, котрий позиціонує себе «нейтральною особою», геть відстороненою від політики.

Мова йде про передвиборчі «витівки» пана Ахметова, котрий по суті є не тільки фінансовим партнером реваншистських сил, а ще й допомагає «стратегічно». Тобто, намагається штучно утворити таку ситуацію безладу та хаосу, яка б призвела до громадянського конфлікту.
Чи не те ж саме ним було зроблено на Донбасі напередодні початку військового конфлікту у 2014 році, коли місцеві жителі, на тлі суцільного хаосу та безладу, зустріли з хлібом-сіллю російську орду, яка пообіцяла їм створити у них рай?
Звісно, менталітет січеславців суттєво відрізняються від менталітету їхніх східних сусідів, але тут теж є добрячий прошарок прорадянського електорату, а відтак і реакція на подібні «витівки» від пана Ахметова не залишать себе чекати…

Отже, хронологія останніх атак Ахметова на мешканців Січеславщини:
- Вимога до користувачів електроенергії сплачувати цьому монополісту за ще не надані послуги, тобто – робити «обов'язкову» передоплату, і в разі невиконання – штрафи та пеня.
https://www.facebook.com/…/a.11409178792…/2147356165312669/…
- Після того, як за допомогою народного депутата (Андрій Денисенко) це питання було вирішено на користь споживачів, відбуваються періодичні відключення електрики, без попереджень та на доволі тривалий час.
https://www.facebook.com/…/a.11409178792…/2149535545094731/…
- Відімкнення електропостачання від Аульского водогону, що припинить постачання води мешканцям Дніпра та частині Січеславської області на необмежений термін.
https://www.facebook.com/…/a.10301501270…/2166377186743900/…

Тобто, аби влаштувати тут спланований росіянами передвиборчий хаос, ОППО-ворожі сили, разом із «стратегічними» (у всіх смислах) монополістами, вдаються до крайньої жорстокості — зачіпають найважливіші потреби життєдіяльності людини, що зазвичай приводить до громадянського конфлікту. А далі, для того аби припинити конфлікт, за «сценарієм» кремля мають бути наступні заклики — «ми (реваншисти) повернемо вам вашу „життєдіяльність“, якщо оберете нашого кандидата», або — «тільки проросійський кандидат зможе подолати український безлад».
Тобто, усе «як замовляли»! — як в Донецьку...!((
Це все, що треба знати про підступний ОППОблок, і не менш підступних «сірих кардиналів».
……………………
Наразі мешканці міста сподіваються, що за допомогою знову ж таки народного депутата Андрія Денисенко, питання з приводу водопостачання буде швидко вирішено.
І якщо буде потрібно(!), то активістів, та тих, кому небайдужа доля Дніпра та країни, у нас достатньо — вистачить на все і на всіх… ;) Але дуже не хочеться, щоб було «потрібно».
Тримаймося разом!