5ae1a47e432af.png

ТЕКСТ ЗАБЛОКОВАНОГО романом шрайком на «Сайті. UA» ОЛЕКСІЯ МАЗУРА:

Рагулізм по-ісландськи. «Ісландія», відома (серед іншого) широкому загалу «Рагулями» Тетяни Микитенко, піарить політтехнолога-українофоба: https://www.facebook.com/islndtv/videos/1603663779... . Захищаючи право на присутність у своєму ефірі антиукраїнського діяча, Владімір Пєтров спілкується як недолугий блазень, хоча і не без відтінків цинічного жлобства:

5ae1a5445f5b7.png

Доповнення: Рагулізм по-ісландськи-2. «Ісландія» видалила мої критичні коментарі під своїм же постом про заохочення й відкритість до критики та під останньою передачею з українофобом грановським. Так само «Ісландія» позбавила мене можливості коментувати її ФБ. Оце реакція на критику. Не рагулізм, нє?

«Ісландія» порушує декларовані нею ж стандарти. Тре коментарі і позбавляє можливості лишати критичні відгуки. Треба переписувати: «ми закриті до критики і в принципі не сприймаємо негативну реакцію на нас суспільства».

5ae1bc8b1c0bb.png

Цитата Тетяни Микитенко з нещодавнього випуску «Рагулів»:

5ae1c6ec90927.png

«Головна загроза свободі слова не в олігархах, а в самоцензурі і в рагулях, які роблять все, щоб міцно закріпити рефлекс самоцензурування в головах аби ніхто навіть і не намагався чесно висловити свою думку з того чи іншого приводу. Чомусь жлоби вважають, що думки про їхні мозковисери мають бути винятково схвальними і покладають чимало зусиль на те, щоб стигматизувати альтернативні точки зору. Це я, наприклад, про Сергія Скобуна і про Ольгу Фреймут, якщо вам ліньки дивитися відео повністю».

Її реакція та цілої «Ісландії» на мою критику — дуже схожа на реакцію згаданих вище жлобів.

5ae1d707dd29b.png

Класичний випадок стигматизації альтернативної думки з безглуздим і нахабним приписуванням людині психічних розладів підрахунком його особистостей, які примарилися Тетяні Микитенко. Але про це — наскільки вона не права — Тетяна Микитенко не розкаже. А в мене немає альтернативної, скажімо, «Ірландії», аби донести загалу свою точку зору на проявлений Микитенко рагулізм в класичному його вигляді. Про який сама ж і розповідає, тільки помічаючи його в когось, а не у себе.