Бійка павуків в слоїку була нетривалою, навіть, шуфріча за традицією не копнули. Хоча він і крутився на «полі бою». Один довбо(зе)б лякав других, що їх народ покарає. Типовий пристосуванець точно відчуває, що йому скоро прилетить, от і взявся волати «тримай злодія!». Просто істерично верещав, аж якось невдобно за нього стало.

Ах ти ж, ябеда, вже дорослий дядько, ще й окуляри начепив, заздрити потрібно мовчки! Тому що зміст цього дешевого кіна полягає в підбурюванні, аби руками розлюченого натовпу відібрати все в тих, на кого раніше працював, та між своїми поділити. Яскравий приклад комплекса слуги (як добре тут слово згодилося), який ненавидить свого пана. А ще зашкалююча хитродупість: чужими руками жар загрібати, чекайте, розстрілювати!

Коли добре вгодовані, з неабиякими досягненнями в науці (прастіхоспаді!), найкращі представники народу товкли один одного в прямому ефірі, було лише огидно. Питання не в світогляді цих персонажів, навряд чи виявиться значна різниця в головах ківи та тищенка, хіба вони пішли в депутати аби будувати кращу країну? Лише гроші — ось що муляє всіх цих шакалів. Слуга прохопився, це вилізло назовні. Чи хтось ще вірить в зелену порядність?