Епіграф.

Цитата із статті блогера Сазонова: «Государственные услуги»в нагрузку" за твои деньги – это нечестно. И дорого, черт побери. Последний пример – Министерство культуры...Украина получила независимость, но привычка содержать близкую к государству культуру и искусство осталась. Как по мне – привычка эта вредная."(с)

Ату , гаспада, ату!!!!

А дійсно, для чого українцям , порепаним селюкам, якась там культур-мультур, якісь там клуби, будинки культури, музеї і все решта?

Тут "дєньгі нада зарабативать"!

Оно бачиш? Свиноферма. Тобі — туди. Ну і ще копанка годиться.

Ага, і ще на фронт біжи, худобо невмита ! Оце твоє!

А діти твої нехай в цей час кізячками в пилюці бавляться і втикають "культурний уззкоязичний тєлік".

Які нафіг "кружки", "колективчики", "музиканти" і "хори"?

Переб'єтеся.

А ви, гаспада, нам будете в цей час "впарювати" уззкій мірь, з його "високою гарадскою" культурою.

Я просто прозріваю із "братів-блогерів", які "з умним виглядом" розказують нам про шкоду від нещасного затюканого мінкульту.

Ага. Зате від мінпаливенерго суцільна користь.

І, головне, яку базу підводять під свої радиКАЛьні висновки!

Типу за "маї дєньгі мнє дают довєсок таво, чєво я нє заказивал".

Ну так і гіркі пілюльки пити не хочеться.

А треба.

Вам би волю, то ви б "заказивалі" виключно зєлєнского і валєрію з кіркоровими.

Та все ще в Україні тримається на тих обідраних і убогих працівниках- жебраках від культури, які за ідею виходять на роботу і якось там щось зберігають, розвивають, реставрують і рятують від розвалу.

Знаю про що пишу, бо весь час їжджу з виступами по всій країні.

І не в помпезних залах Укрнафти, чи Укрзалізниці, а в таких маленьких клубах і "кружках". ну та що там говорити. Самі все знаєте і бачите.

"У всьому світі культуру підтримують меценати"(с) Яка красива фраза!

Адже ми б ніколи не дізналися про Шевченка і не прочитали "Кобзар", якби не українські підприємці- меценати Семиренки і Терещенки.

Тільки в Україні вже давно знищені українці -підприємці. І взагалі багаті українці.

Де зараз ці семиренки і терещенки?

Прямо на наших очах український середній бізнес,який міг підтримати свою культуру, знищено і витіснено. А хто ще борсається, у того вже немає змоги підтримувати книговидання, радіо і телепередачі. Дай Боже ось хлопцям на тепловізор зібрати.

Меценати в Україні зараз існують виключно для "зеленських і ко", та "русскоязичного голосу країни"..

О! Тут спостерігаємо прямо бум і розквіт "культур-мультур".

І "джинсові" журналісти, російськдумні блогери і решта "культургерів-колонізаторів" в один голос розказують нам про наші відсталість, другорядність і непотрібність на цьому світі.

А ! Вам своєї культури хочеться?! Ну так ідіть "свій до свого по своє".

Шо, нема до кого йти? "Свої" скінчилися ? Ну так ідіть в дупу!

А державна підтримка? Так держава не для вас, вона має бути "для нас"!

Війна "підчистила" всі запаси, "витопила весь жирок" із українців. Вже соромно звертатися до людей по допомогу для фронту. Всі вже останнє віддали за ці роки.

Який там "Кобзар", чи українські телепрограми?

Нате вам політичні ток-шоу ,де політичні маріонетки відробляють гроші олігархів, які Україну розглядають виключно як пасовисько.От випасуть все, продадуть що залишилося- і вперед на Маямі чи в Лондон.Там де живуть їхні діти і стоять "сирітські хатинки". Нате вам програми про дебілів-українців, про трупи і вбивства, про гвалтування і різню. Оце воно! Шкода що порнуху не можна крутити і наркотики ще не легалізовані.

Оце було б заробляння грошей! Оце воно! А ви шось там про мінкульт гундосите.

Нам єтого нє надоть!

До речі культурна експансія сусідньої країни-агресора не просто фінансується і підтримується державою, а має пріоритет навіть перед фінансуванням озброєнь. Бо культура то і є надпотужніша зброя. Не задумувалися чим "годується" вата в головах? От саме тою іноземною "культурою", яка проплачується газпромівськими діньжатами.

Ще якось смикається той останній рубіж української культури, нещасний убогий мінкульт із порядним і інтелігентним міністром . Пробує вибрати що купити — чи книжки в бібліотеки, чи дрова для опалення музею, чи премію якусь мізерну вділити тій нещасній працівниці БК в селі..

Навіщо він вам, українці, той мінкульт?

Вам не те що культури, вам і лісу свого не треба і землі.

Ви взагалі лишні на цій території.

А давайте заодно із мінкультом і його "кружками, колективчиками і сраними ДК" (цитата із коментарів під статтею) закриємо нафіг медпункти, школи,і шо там ще лишилося?

А чого ж?

Для бюджету саме те шо треба.

Прямо програмна заява фюрера про "відсталих слов'ян- унтерменшів", яким культура не потрібна.

В самий розпал війни із тимм самим фюрером, Черчілю принесли на затвердження бюджет війського часу. Там різко збільшили витрати на армію, флот, озброєння, ну все що потрібно для перемоги. Зате так же суттєво зменшили фінансування на культуру — війна ж, яка там культура? Не до неї.

Так мудрий політик прекреслив цю пропозицію із словами: "Якщо ми відмовляємся від фінансування нашої культури, то для чого ми тоді воюємо?"

Хто не допетрав, чи , в силу своєї інтелектуальної "крутості" просто не розуміє, то зараз війна іде саме за культуру.

І саме культура її виграє .

А починається вона саме із тих "кружків"," ансамблів", "філармоній","БК", "музеїв" і решти "нафталіну", який, сука така, не приносить прибутку, а тільки заважає правильним пацанам пиляти правильний бюджет.

Торгівля це добре, це класно, це бюджет і користь..

Але з Храму — нафіг !