Ну по перше для нафіга?

Шоб показати шо?

І чому російською?

Я взагалі дивуюся- і як ми могли до сьогодні жити без «маршей равенства»? Просто сльози обгортають і душа болить.

А ще болить душа за бідних і нещасних геїв.

Як вони тєжко креперують ! Як їх тута в Україні позбавляють прав !

І з роботи їх виганяють, і до армії їх не беруть, і в ресторани не пускають, і на телебаченні їх немає, і у владі.

Суцільна тяжка чорна біда....

Шо кажете? Нема в нас такого? Як нема?! Шо, і з роботи не виганяють, і в ресторани пускають? І в армію беруть? І у владі їх повно , і на телебаченні? Та не може бути?!

А для чого ж тоді той «Марш» організовувати?

Аби-сь знали?!

А хто знав? Я знав? Що саме? Те що вони геї? Ну так мені якось все-одно. Я до них в спальню не заглядаю. Мене зараз інше хвилює. Війна у нас, якщо ви не знали.

А для кого тоді цей карнавал ?

Здогадуюсь що для картинки в тілівізорі . Бо , як картинки не буде, то і ніхто знати про них не буде, і про те , що у них тяжка чорна біда.

А так- заходиш в посольство Німеччини чи США — і гопа! — ти вже біженець із правами, бо он бачите як нас,геїв страшно катують в Україні ?

А там ,дивись, і грантик якийсь виділять на розвиток гуманітарних цінностей.

А ще куратори із ФСБ організаторам дєнюжку підкинуть, щоб підгадати в акурат до голосування по членству України в ЄС... Не стверджую що це так, може це просто совпадєніє?

Нагадує діалог із кінофільму про Шуріка: «У вас нещасні випадки на виробництві були? Ні?- Ну то будуть!»

Шо, немає прав на спадок чи побачення? Ну так впірьод- подавайте через своїх депутатів законопроект і на голосування. Скажете нема «своїх» депутатів? Не смішіть мої тапочки.

Тоді чому не подаєте? Краще «марш» організувати із картинкою і голосним шумом?

Так вам «шашечки» треба, чи «єхать»?

Мабуть таки «шашечки».

В цьому ділі головне що? Правильно. Головне гарно назвати і базу під це діло підвести.

«Марш Равєнства», «Парад Надєжд», «Движєніє за Щастя Людьське», «Дєті За Нас!», і т.д..

Тільки не називайте по тупому «Гей-парад», а назвіть красиво і імпозантно- «Прайд» ! І очима так гордо поведіть- Ух !

Та ще парочку інвалідів на колясках туди запихніть. Як в совку в нагрузку до Фенімора Купера впихували журнал «Агітатор» і газету «Совьєццкій калхознік».

Тепер можна гордо волати всюди :"Ви шо, протів інвалідів?! Ах ви ж потвори!"

І негайно повилазять сочуствующі із табличками "Я теж за рівність і права геїв !", які біжать долучитися до скаральних європейських гуманітарних цінностей.

Пропагандисти, боти і просунуті користувачі інтернету чайками квилять і до дороги припадають в турботах про знедолених геїв. І розноситься цей плач Ярославни від валу Путивля-града до самої зони АТО, де бійці в бліндажах ночей не сплять і все думають : " А як же там наші ріднесенькі геї без прав то своїх ? Мабуть уже доздихують?"

А то ще назвуть гомофобом,не дай Бог. А тут уже один крок до люстрації , втрати роботи і до того , що на вулицях патрулі із геїв-дружинників із блакитно-рожевими пов'язками вас ловити почнуть і у воронки кидати.

Я знаю що це гіпербола. Знаю. Просто агресивна пропаганда вже дістала. Всі страшенно переживають за геїв і їхні перформенси. Знайомі ніби з глузду з'їхали і всі люто запитують :" Ти за геїв чи проти?!"

Одразу кажу — я не проти. І я не за.

МЕНІ НАЧХАТИ !!!! Як і абсолютній більшості. НАЧХАТИ !!! Апчхи!

Це ваша особиста приватна справа. Я не хочу зазирати до вас в тарілку , до вас в кишеню і до вас під ковдру.

Не примушуйте мене зазирати туди! Я не хочу!!!!

Ну і звичайно я проти того щоб людей били. Геїв чи не геїв.

Ну і проти провокацій.

Пост Скриптум.

"Співчуваючі", "симпатики", "борці за права" і "пропагандисти", всі хто рветься іти на подібні перформенси, де ви всі були,коли у Верховній Раді розглядали питання про квоти на українську музику?

Геєм бути не принизливо.

Принизливо українським виконавцям в Україні випрошувати 30 відсотків на реалізацію свого таланту, свого життя, своєї професії.

От де справжня дискримінація і "пораженіє в правах".

Вам на це насрати.

Вас хвилюють міфічні порушення прав геїв в Україні.

От і виходить, що українські музиканти і артисти гірше пі****ів.

ПостПост Скриптум. Змушений дописати.

Здивувала агресивність коментарів в приваті від членів гей-"прайду" і "сочюствующіх" — від образ і матюків до погроз. Чуваки і чувіхи, ви охрініли? Самі вимагаєте толерантності і "паніманія" , і тут же накидаєтесь "сворою" і рвете зубами того, хто має іншу думку. Просто іншу думку.Я не закликав до насильства,не погрожував і не обзивав вас. Я думаю інакше. Я — інакший. Поважайте і мої права бути не таким як ви!

Рано вам ще про "равєнство" кричати.На себе оберніться- агресивні і закомплексовані істоти. А ваш "марш" виходить шо бутафорія.