Я вже не раз читав і чув про те, що на окупованих територіях донеччини щасливі мешканці динири і линири не платять за комунальні послуги, отримують безкоштовно газ і водопостачання ( у коментарях написали ,що платять таки — 600 російськиз рублів по квитанціям- це 200 гривень на місяць.І все.).

І від знайомих чув,які там проживають. Ще й хваляться цим.

То чому не жити?

Пенсію Україна справно виплачує — офіційно заявлено що за півроку туди перечислено 35 МІЛЬЯРДІВ гривень , воду і електрику теж Україна безкоштовно поставляє. Ну і так далі.

А на армію пішло в п'ять разів менше... В час війни...

Саме цікаве те, що пенсія у нас солідарна, тобто не береться із особистого рахунку пенсіонера,на який він відраховував кошти все життя із зарплати, а тупо із наших податків,які ми щомісяця платимо державі.

Іншими словами — я плачу податки,з яких виплачується пенсія моїй мамі і плюс донецькому і луганському «шахтареві — сепаратисту». При чому податки із лугандону в Україну не поступають.

А ще я своїми податками оплачую сепаратистам безкоштовну воду,газ і електрику.

Що це за дурня така?

Чому ми виплачуємо контрибуцію і репарацію як післявоєнна нацистська Германія ?

Аааа! Я зрозумів. Там же «наші люди» !!!

От в чому секрет !

Ну тоді добре. Тоді зрозуміло. «Нашим людям» треба платити щоб вони не образились на державу Україну і потенціально захотіли «повернутися».

Так ? Чи як?

Тоді у мене виникає законне запитання до держави Україна.

А я і моя мама теж «наші люди» ?

Чому нам не треба також платити ,тільки щоб ми не захотіли «вийти» з цієї держави?

Чому я маю оплачувати цей «бенкет нечуваної щедрості»?

Чому я маю тягтися із останніх сил щоб сплатити непідйомні рахунки за газ,електрику чи ту ж воду? І ще й мамі допомагати, бо мізерної пенсії не вистачає.

А якесь сепаратистське чмо отримує за наш рахунок все те безкоштовно.

Я теж хочу не платити за те все як в динири не платять.

Я теж «наші люди». І я теж не хочу ображатися на державу Україну.

Чи для того щоб не платити за спожиті ресурси теж треба покликати якогось закордонного хуйла і вигнати нахрін державну адміністрацію ?