Я манав ці «виходи з бульбашки».

Вчора з братом повечеряли в кафе, чи то вже ресторан. На трасі біля Умані.Ну , бо так сталося, не було можливості вдома щось готувати.

Дуже смачно було. Давно такого не їв. Але там була типу «музика».

І радісні бухі пергідролеві «дєвушкі» , з такими ж бухими «мудчінами»( це обдруківка, але мені сподобалось) радісно замовляли , підспівували і гоцали під «девушка, садісь мая машина, я хачю тєбья лубіть а женіцца нє хачу»"(капєц я відстав від життя!).

А потім підряд ішли "пьяная женщіна, пьяная", "пьяная вішня, пьяная",«прінєсі пустой стакан, я сіводня нахер п'ян", "я хоть сільна пьян, но я сіводня тібья нікому нє атдам", "я сіводня напьюсь і буду тебья любіть", "мілий мой, ти покурі, а я побуду дєсять мінут бєз любві", "шльопки- тапки" і т.д. Реально така &&&ня без перерви і на замовлення. Живий виконавець під мінусовку, чи як воно зараз називається і радісні жлоби і жлобіхи із "цвітами на васьмоє марта" вже почали "святкування".

І на фінал- "ахвіцери, ахвіцери , ваше сєрце пад пріцелам, ахвіцери — УМАНЧАНЄ, пусть свабода вассіяєт...

АААААААА

Реально ця херня викликає фізичний біль і судоми.

Я думав не про смаженого коропа а про вогнемет...

Я ригаю від згадки про цей аццький треш.

Який нахрін народ?

Те що мертве вмерти не може

Це навіть не бидло. Це булькаюче гавно на стадії агонії.

Це не лікується.

Я краще здохну в своїй "бульбашці".

Пи Си. Згадав як Мойсей пішов на гору до Бога, а коли повернувся, то побачив що "народ" зробив золоте теля і поклоняється йому, і радісно бухає і веселиться.. Тоді Мойсей взяв своїх родичів і вони вночі закололи всіх цих "поклонятелів".

Завжди жахався від цієї історії- ну як же так можна? Це ж "свої", ну проспляться, ну очуняють, ну прозріють..

Тепер я його розумію.