Чергова порція реформ та обіцянок від нової влади, під словом реформи мається на увазі грандіозні плани з підтримки малого та середнього бізнесу в нашій країні.

Довгострокова стратегія розвитку держави базуватиметься на сприянні розвитку сегменту малого та середнього підприємництва. Про це заявив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко, передає УНН з посиланням на пресслужбу Мінекономіки.

Стимулювання малого та середнього бізнесу буде реалізоване коштом адаптивного карантину, антикризових заходів та інфраструктури підтримки. Ми вбачаємо задля МСБ більший доступ до фінансів, легший доступ до ринків та меншу регуляцію", — сказав Петрашко.

Також він додав, що уряд вже реалізує програми, спрямовані на подолання бізнесом наслідків кризи від пандемії. Ці ініціативи включають заходи для збереження робочих місць, спрощення доступу до фінансів завдяки гарантуванню нових кредитів і запуску грантових програм, зменшення витрат бізнесу шляхом рефінансування кредитів та зменшення податкового навантаження.

"Для стимулювання діяльності МСБ ми підтримаємо наявні ринки та допоможемо у виході на нові. Посилимо нашу роботу з дерегуляції", — зауважив Міністр економіки.

Ви знаєте, якось це все трохи дивно чути враховуючи як покращувалося життя підприємців під час карантину, яка колосальна підтримка була зі сторони влади.

А зараз у них ініціативи, зараз у них підтримка друзі чи не брехня це все? Коли в країні економічна криза коли немає роботи з бізнесом, підтримки вітчизняної промисловості й розвитку заради виживання економіки не відбулося, тому годі вже язиками молоти, показуйте результат.