5c8f98d69a817.jpg

Не приділяю багато уваги таким інформаційним сайтам, а після подібної новини, взагалі буду читати тільки найбільш відомі світові та українські, де рівень журналістики значно вищий.

Річ у тому, що вчора весь місцевий і не тільки медіа-простір обговорював лише одну новину, «пожежу» в Маріуполі, так такими заголовками була наповнена кожна стаття й пост, деякі канали теж підхопили цю істерику, в тому числі й ворожі для нашої країни, стало трохи цікаво, адже орки просто так паніку не підігрівають.

Та найбільше мене вразила позиція активістів, які підхопили цю новину й почали використовувати, не хочу думати, що в політичних силах, не хочу навіть уявляти основну мету, адже ці люди мають й вони позиціонують себе як експерти тому від них сподівалася почути чітку інформацію, а не таку ж паніку, як і від журналістів, для яких рейтинги, перегляди, переходи, стали найважливішим. Немає такої звички тикати пальцями, але будь ласка зробіть певні висновки.

P.S. Стаття яка нижче просто приклад скупої фантазії, питати у людей, які не розуміються в технологічному процесі, їх думку, стосовно робочих моментів, те саме, що запитати в мого чоловіка, який не розбирається в шоу-бізнесі про учасників Євробачення 2019.