Мені здається, що це зараз з величезним гуркотом має розірватися, і потопити Зе! разом із його посіпаками.

Якщо коротко: виборчу кампанію Зеленського фінасує ГРУ росії за допомогою криптобірж.


Звернення Центру «Миротворець» до Ради Національної безпеки України, Служби безпеки України та Верховної Ради України

Секретарю РНБО України
Турчинову О.В.
Голові Служби безпеки України
Грицаку В.С.
Голові Комітету Верховної Ради України
з питань національної безпеки і оборони
Пашинському С.В.
Шановний Олександре Валентиновичу!
Шановний Василю Сергійовичу!
Шановний Сергію Володимировичу!

У березні 2014 року, з метою надання інформаційної допомоги правоохоронним органам України, групою вчених, журналістів і спеціалістів було створено Центр «Миротворець», який є незалежною недержавною організацією з питань дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людства і міжнародного правопорядку.

Центр «Миротворець» здійснює свою діяльність виключно відповідно до норм Конституції України, чинного Законодавства України та міжнародних нормативно-правових актів, ратифікованих Україною.

Станом на квітень 2019 року колективом Центру «Миротворець» власними силами повністю встановлено лише бойовиків НЗФ, російських та інших іноземних найманців та російських військових злочинців понад 70000 осіб. Всі вони брали або беруть безпосередню участь в анексії і окупації АР Крим, бойових діях на Донбасі, вбивствах та катуваннях громадян України.

Також фахівцями Центру «Миротворець» з 2014 року було здобуто значну кількість достовірних документальних матеріалів конфіденційного характеру спецслужб та інших інституцій російського агресора, які своєчасно були передані за компетенцією Державним органам України.

В процесі своєї діяльності, пов'язаної з моніторингом каналів зв'язку представників російських спецслужб та терористичних організацій, 25 лютого 2019 року Центром «Миротворець» отримані відомості про те, що спецслужби російського агресора та створені ним терористичні організації беруть безпосередню участь у фінансуванні передвиборчої кампанії кандидата в Президенти України Володимира Зеленського.

Зокрема, згідно з наявними в Центрі «Миротворець» матеріалами листування, 25 лютого 2019 року офіцер російських спецслужб Пінчук Андрій Юрійович, після погодження з поки що невідомими особами, дав безпосередню вказівку фактичному власнику криптобіржі "WEX" і бойовику НЗФ Хавченку Дмитру Васильовичу періодично виводити з криптовалюти у готівкову форму значні суми грошей з метою подальшої їх передачі по наявним каналам задля фінансування передвиборчої кампанії кандидата в Президенти України Володимира Зеленського.

Для довідки: Пінчук Андрій Юрійович, 27.12.1977 р.н., громадянин РФ, зареєстрований за адресою: м. Москва, Шосе Ентузіастів 52, кв. 64, полковник ФСБ під прикриттям, до 2014р. один з керівників в т.з. МГБ невизнаної «ПМР», в 2014-2015 рр. – т.з. заступник Міністра МГБ терористичної організації «ДНР».

Для довідки: Хавченко Дмитро Васильович, 06.01.1966 р.н., громадянин України, зареєстрований за адресою: м. Сімферополь, вул. Ростовська 19А, кв. 100, бойовик НЗФ, позивний «Морячок», фактичний власник криптобіржі WEX, більш відомий, як один з учасників передачі «чорних скриньок» знищеного у 2014 році російсько-терористичними угрупованнями малайзійського літака Boeing-777 (рейс MH17).

Враховуючи, що зазначені дії російських спецслужб несуть загрозу Національній безпеці України, інформуємо Вас для прийняття подальших невідкладних рішень збоку Ради Національної безпеки і оборони України, Служби безпеки України та Верховної ради України.

З огляду на суспільну значимість отриманої Центром «Миротворець» інформації, щодо безпосереднього фінансування російськими спецслужбами передвиборчої кампанії В. Зеленського та втручання країни агресора у виборчий процес в Україні, здобуті матеріали та обставини їх отримання опубліковані на сайтах: myrotvorets.news та ordilo.org .

З повагою,Центр «Миротворець»

"07" квітня 2019 року


Источник: https://censor.net.ua/b3120918