Понад місяць опозиційні політики та журналісти (пов'язані із Петром Порошенко) розповідають про неймовірну зраду в оточені Володимира Зеленського. Хтось прямо, а хтось опосередковано натякає, що в офісі президента України працює російський шпигун.

Вітчизняні конспірологи та політичні діячі (все частіше – це тотожні поняття) стверджують, що українські спецслужби спільно з американцями проводили операцію по затриманню «Вагнерівців», яка провалилась через витік інформації з офісу президента України. (ймовірний факт) Відповідно, головний союзник США мав би призупинити будь-яку співпрацю з Україною (логічний наслідок). Тяжко уявити, як можна відправляти військових НАТО до країни де шпигуни в оточені головнокомандувача країни і спецслужби США про це знають. Проте, з радянських фільмів ми пам'ятаємо, що Вашингтон безмежно підступний та цинічний. Відповідно американці вирішують проводити на території України найбільші військові навчання.

«Репід Трайдент — 2020» приймають участь Збройні сили України та США і залучаються військовослужбовці з Польщі, Литви, Канади, Німеччини, Румунії, Великої Британії та Данії. Загалом кількість учасників у цьогорічних міжнародних навчаннях досягла рекордних майже 4000 осіб. У навчаннях задіяні понад 500 одиниць автомобільної та броньованої техніки, вертольоти армійської авіації Сухопутних військ, а також літаки Повітряних сил Збройних сил України та союзників НАТО.

Військові літаки США пролетіли над Києвом, Херсоном, Запоріжжям, Дніпром, Полтавою та Черкасами. Нагадую, все це відбувається на фоні поширення інформації про зрадника та шпигуна серед головнокомандування України. В повітряному просторі України регулярно входять стратегічні бомбардувальники США, які супроводжує військова авіація України, а «патріотичні сили» розповідають, що вище керівництво країни працює на Кремль.

Як це все узгодити? Де тут знайти логіку та послідовність ? ймовірно її вкрали спецслужби, ми ж знаємо, що її не реформували і СБУ є спадкоємицею КГБ.