На статтю Путіна, де він знецінює суверенітет України і по факту погрожує подальшим наступом на наші території, досі не відповіли ні Зеленський, ні Верховна Рада. А от уявіть, якби замість «слуг» зараз у нас в парламенті сиділи ті самі запорожці...

«Ти, чорт московський, хуйло пітерське, самого Люцифера секретар. Який ти в чорта „одін народ“, коли голою сракою їжака не вб'єш. Чорт висирає, а твоє військо пожирає.

Не будеш ти, сучий сину, синів українських під собою мати, твого війська ми не боїмось. Землею і водою будем битися з тобою. Сирійський ти бомбардувальник, солсберійський отруювач, Кримський і абхазький злодюжка, Донбаський різник. Давньої Русі козолуп, Володимира Великого свинар, Рюриковичів свиня, всього світу блазень, самого гаспида внук і нашого члена крюк. Свиняча ти морда, кобиляча срака, різницька собака, стадіонне „Ла-ла-ла-ла!“.


Отак тобі запорожці сказали, плюгавче. Не будеш ти і свиней українських пасти. Тепер кінчаємо, бо числа не знаємо і календаря не маємо, місяць на небі, рік у книзі, а день у нас, який і у вас, за це поцілуй в сраку нас!»

Бийте у відповідь. Забужко цього разу не про секс.