Потрібна позика онлайн на банківську картку? У кредитній компанії Тенго її можна отримати всього за 10 хвилин. Сервіс використовує сучасні технології, які дозволяють швидко визначити платоспроможність позичальника, обробити його дані і прийняти рішення про видачу позики. Процедура розгляду заявки здійснюється повністю автоматично.

60914092805f3.png

Як отримати швидку позику онлайн?

Для оформлення мікропозики вам не доведеться стояти в чергах, витрачати час на збір документів і довідок, заповнювати довгі анкети. У кредитних компаніях діють прості і лояльні умови, завдяки чому отримати швидкий кредит на картку можуть навіть безробітні і позичальники з поганою кредитною історією.

У компанії Тенго подати заявку на онлайн-позику можна в будь-який час доби. Вона буде оброблена протягом 5 хвилин. Якщо відповідь буде позитивною — гроші відразу надійдуть на рахунок.

Що потрібно для оформлення кредиту онлайн?

  1. Комп'ютер, смартфон, планшет або будь-який інший пристрій з доступом в інтернет.
  2. Мобільний телефон і електронна пошта.
  3. Документи: паспорт і ідентифікаційний код.
  4. Картка, на яку будуть перераховані гроші.

Довідка про доходи, свідоцтво про шлюб, папери, що підтверджують наявність у власності ліквідного майна — нічого з цього для оформлення онлайн-позики пред'являти не потрібно.

При першому зверненні процедура оформлення мікрокредиту може зайняти 10-15 хвилин, так як потрібно буде заповнити анкету, підтвердити особистість і верифікувати картку. При наступних зверненнях досить просто підтвердити ці дані в особистому кабінеті. Заявка буде розглядатися швидше і позичальник зможе отримати потрібну йому суму всього за 5 хвилин!

Скільки грошей можна отримати на карту в Тенго?

Кожен клієнт Tengo може самостійно вибрати суму і термін кредиту на кредитному калькуляторі. Уже при першому зверненні позичальникам пропонується від 500 до 20000 гривень. Користуватися мікрокредитом можна від 1 до 30 днів з можливістю пролонгації. Всі позики видаються під 1% в день. Ставка не підвищується при повторних зверненнях як в інших МФО. З офіційними документами компанії можна ознайомитися на сайті МФО.

Кредит можна погасити достроково або частково без пені і штрафів. Для підключення пролонгації позичальникові потрібно сплатити частину тіла кредиту, частину відсотків і фіксовану комісію за надання послуги. Продовжити термін дії договору можна на 3, 7 або 15 днів.

А ви вже вибрали кредитну компанію?