З приводу Гавайських проблем: https://youtu.be/la7LLfvAn8c — найпередовіші у світі телескопи заблоковані найтупішими традиціями (поливання каменів — як поливання лінґамів в Індії.) Мені здається, що вони залишили таку дорогу «підставу» — дорожезну апаратуру на мільярди доларів — на розтерзання фанатичним виродкам, щоб мати привід військового вторгнення на Гавайї.

Тут та сама проблема подавляючого Ретро, яку ми розглянули раніше:

минуле подавляє майбутнє,

макро дусить мікро,

релігійне вбиває наукове,

театральне чавить функціональне,

низькочастотне гнітить високочастотне, — і якщо тому безпардонному тупому без-апелятивному тиску не опиратися — воно задавить повністю, ніби й нічого не було. Хоча з високочастотних флуктуацій вакууму народжуються нові сутності.

Їх треба РОЗділити на два окремі Ж-потоки — в-верхній і в-нижній, внутрішній і зовнішній, до того ж висхідні інь-ські Ж1-потоки мусять бути «агресивними», принаймі мати таку оболонку, яка би відстрашувала своєю гостротою.

(Помилка символів моєї фірми «Дитяча Імперія», що зробив їх зовсім округлими, — це помилка кінця всіх прогресивних рухів — вони округляються навіть в символах — як «знак якості» наприклад — перестають бути агресивними. І той старичок, хоч і чітко заявляє свою «безбожеську» позицію, теж проявляє надмірну м'якість «перерозвинутих» сообщєств, чи як їх там назвати — адже це колись були три вершини, куди перлися поступати всі фіз-мати: МФТІ, МІФІ і МГУ, і я на всі три колупався, але не пройшов. Не знаю, що там зараз робиться.. Правда, стосовно астрономІЇ там висів слоган «А на ФАКІ — дуракі» — факультет космических исследований, конкурс для маасквічєй — 1,5 чел., для іногородніх — 8 чел/место.. Як писала Ліна Костенко, «Бог не вірить в Бога..»)

Отже, повторимо, що є інь, а що янь, що повинно бути захищеним і агресивним, а що — м'яким і толерантним, як гівно; котре вверх, котре вниз; котре захищено всередині вгору, котре відкрито назовні вниз:

Із вище перечислених: Минуле (історичне, горизонтальне, узагальнююче, всеохоплююче) — це низхідний Ж2-потік янь у м'якій відкритій зовнішній Ж2-структурі інь. Майбутнє (футуристичне, вертикальне, індивідуальне, особливе, унікальне суто для даного місця і часу) — висхідний Ж1-потік інь в жорсткій захищеній Ж1-структурі янь.

Релігійне — наукове. Наукове — мікроструктурний точний висхідний Ж1-потік інь в захищеній Ж1-структурі янь; Релігійне — макроструктурний — низхідний, все-обтікаюяий, все-обволокуючий, все-осяжний, всьому-покровительствуючий, все-прощаючий, западаючий в душу гнилим осіннім листям Ж2-потік янь (він насправді важкий у своїх «всепрощеннях» — може вбити) у відкритій м'якій Ж2-структурі інь.

Макро-мікро.. Мікро — високоточні знання, добуті дорогими високоякісними чутливими приладами (як оті суперові телескопи, залишені жертовно-неприкаяними на Гавайях — дуже шкода буде, якщо релігійні варвари їх знищать), розраховані скрупульозними формулами, підібрані у високоточних пропорціях суто для даноі мети, потреби, реакції,. — вони мусять бути захищеними в жорсткій захисній і провідній Ж1-структурі янь — високого тиску, потужної напруги висхідного потоку; Макро — дещо узагальнююче, підсумовуюче, «як там в сусіда», «як там у західних партнерів», шукаюче компроміси і альтернатриви, згладжуючи гострі кути, примирююче конфронтації, пояснююче нерозуміння, шукаюче виходу в «узагальнюючих тенденціях» і пацифістичних настроях «підстав ліву щоку», «нєпротівлєніє злу насілія» — всякі голодування, самобичування, «бий своїх, щоб чужі боялися», і взагалі щось таке, що викликає огиду аж до рвоти, спускаюче дух, як калічення голови, щоб кров капала на дорогу на філіппінських релігійно-фанатичних шествіях..

Театральне — функціональне.. Як бачимо, воно все переплетене, навіть спаяне, уподібнее одне з одним: театральне — релігійне — історичне — горизонтальне — макро — все це низхідні відкриті важкі Ж2-потоки янь в легкій відкритій доступній низхідній Ж2-структурі інь. І навпаки: функціональне — наукове — футуристичне — вертикальне — мікро — все це висхідні легкі високочастотні Ж1-потоки інь — у закритій, захищеній, агресивно-герметизованій Ж1-структурі янь, яка витримує високий внутрішній тиск і відбиває спроби зовнішнього втручання.

Низькочастотне — високочастотне. Високий внутрішній тиск — високий інь (аж до писку) висхідних Ж1-потоків у своїх замкнутих захищених внутрішніх Ж1-структурах — необхідна передумова розвитку і процвітання. Власне в силу їх легкості — висхідних інь-ських потоків — над ними «довлєєт», їх дусить, чи хоче придушити — безліч паразитів з другого низхідного табору. Їм просто не дають розвиватися — жодної підтримки, жодного заохочення, жодного фінансування, хоч трісни. Але даже багато паразитів, які «духом майбутнього хочуть утвердити своє минуле», — це насправді страшні душовбивчі варварські садистичні процеси — буквально як заливання горла смолою, кляпом, отрутою: мовчи і слухай, що батя каже, і не перебивай, навіть не піпікай, поки батя тобі обкурену гнилу смолу в горло вливає і тримає, щоб застигла: «Я тебе породив — я ж тебе і вб'ю» — і жодного забороненого кохання-охкання, яке прирівнюється до зради державних інтересів. Ти — мій меч, і не більше. Ти — моя зброя.

Приблизно в таких тонах був написаний закон «Дао-дар», який вчив перемішувати стихії, зчіпляти протилежності, взаємо-виручати сутності для уникнення застоїв і регресивних тупорилих відцофувань з «перепрошеннями за помилки і надмірності». Насправді це про любов, котрої теж не буває, бо вона в основному паразитична — гнітюча і задушлива у своїй замкнутості і безвиході. Або потребує відвертого насильства — і ніякої добровільності. Але це вже тонкі структури — як система «у-син», яка вчить підходити до проблеми з різних боків з різними стимулами.. Там навіть методи гомеопатії просвічуються в якихось «анти-угнітаючих» пунктирах — так доїбати, доколупати, догнітити чимось зовсім вже нетерпимим, щоб воно само вискочило з хвороби, як зі страшного кошмару.

2Ж-наука2Ж-системи2Ж-циклиМакротехнічний дзензакони еволюціїистория-футуристика