І ми не переможемо терористичний Кремль доти, доки українець буде вірити словам ворога більше, ніж діям друга.

Знаєте, що бісить? Достатньо якомусь дипломованому кдбісту взяти шматочок гуано, загорнути у плівку і подати на стіл, як величезна частина українців розхапає це гуано, як гарячі пиріжки, покладе собі до рота і із задоволенням почне ним смакувати.

Достатньо прессекретарю Путіна взяти інший шматочок гуано, загорнути у телевізор, як пані Верещук із задоволенням також покладе його собі до рота, а мільйони глядачів ICTV будуть радісно причмокувати та поширювати це гуано від рота до рота.

І ніхто з них навіть не замислиться над тим, що це ж вони їдять звичайне лайно! Взагалі не замисляться, хто, коли, з якою метою та навіщо це гівно створив і почав пропонувати!

Але будуть знову активно жувати та плямкати ротом, ніби це не лайно, а найкращий в світі мед!

Найбільше бісить, коли задоволено і голосно смакувати та чавкати цим російським гуано починають політики та громадські діячі, які публічно називають себе патріотичними та проукраїнськими.

Що це у них? Генетично закодований комплекс меншовартості, розумова відсталість, сплановане «розконсервування» чи просто українська хвороба на «зраду»?

Чому вони згодні навмання вірити та активно жувати будь-яке лайно від Деркача, Лаврова чи Пєскова?

Чому будь-яке слово російського пропагандиста проти українського державника сприймається просто на віру?

Чому українці набагато скоріше повірять речникам Путіна та кдбістам, ніж українському Президенту чи Президенту Франції?

Нам недостатньо було російських фейків та брехні, особливо за останні 6 років військової агресії? Ми досі не розуміємо, що проти України Кремль веде гібридну агресію, де інформація — найголовніша зброя, бо б'є точно в голову?

Ми досі не навчились не вірити пустим словам, а сприймати дійсність виключно за справами?

Достатньо згадати справжні дії Порошенка від декомунізації і реформування ЗСУ, від відновлення ППО над Києвом за власний кошт та закупівлю сотень снайперських гвинтівок і до найпотужнішого удару по московській церкві через отримання Томосу для ПЦУ, ухвалення Закону про державну мову та організацію введення економічних санкцій проти Росії.

Це ж так елементарно — подивитись на реальні справи, щоб ніколи в житті більше не сприймати російське інформаційне лайно.

Елементарно, але мало хто це робить.

І ми не переможемо терористичний Кремль доти, доки українець буде вірити словам ворога більше, ніж діям друга.

Доречі, кдбіст Деркач сьогодні оприлюднив й іншу нібито розмову Порошенка — з Джо Байденом про диверсійні групи в Криму.

Тобто п'ятого президента одночасно намагаюються звинуватити у підігруванні Путіну та диверсіях проти Путіна.

Логіки тут не має, бо розраховано це на емоційно-нестабільних особистостей, розраховано на нашу історичну гру у «пошук зрадника».

А причина інформаційних вкидів очевидна — вчорашня перемога Петра Порошенка у суді та стабільний ріст підтримки «Європейської Солідарності» серед українців.

Погано тільки, що частині українців та «проукраїнського» політикуму легше жувати, ніж думати головою.