Що вам відомо про життя такого біологічного виду як ревізори? Хтось, хто не прогулював шкільні уроки «Світової літератури» можливо пригадає комедію Миколи Гоголя з однойменною назвою. І ви десь матимете рацію, але в межах статистичної похибки.

Ревізор зазвичай нещасна людина, їх імена не згадують в сує, щоб не накликати ревізію на свою голову. Їх не люблять, на них всякий ображений накладає вроки і анафему. Є сотні забобон які побутують в простонародді і стосуються ревізій і ревізорів.
Розповім вам кілька.
Отже вмощуйтесь зручненько і слухайте (пардон читайте) чемненько.
Люди бояться дзеркал в які дивились ревізор. Якщо таке дзеркало розбити срібним, трьох пудовим молотом, то можна уникнути негативних наслідків ревізії, бо воно є проходом в ревізорське потойбіччя. Але це не точно, бо іноді це може накликати позапланову ревізію. Дзеркало не повинно стояти навпроти столу, де ви працюєте. Але якщо його ніде подіти, таке дзеркало, коли приходить ніч, завішуйте. Бо ніч темна та сповнена жахіть, і з нього до вас може вилізти що завгодно. Ворожбити зазвичай викочують своїм яйцем дзеркала, які, повторюся, є порталом в інший світ, щоб ту чорну силу, яка в них оселилась від погляду ревізора, знищити.
Але краще віднести туди, де ви не живете та не працюєте. До прикладу конкуренту по бізнесу, і хай його вхопить ревізія.
До речі, це стосується не лише дзеркал, а й речей, які були присутні при ревізії. Такі речі освячуються, їх збризкують свяченою водою, обкурюються сушеним кізяком, над ними можна читати «Кодекс про адміністративні правопорушення», і варто хоча б раз на рік кликати до офісу шамана з бубном.
Пізньої пори не ходіть через цвинтар, бо можна побачити чи почути чорного ревізора. В таких випадках треба боронитися. І якщо ви побачили щось ревізороподібне, перехрестіться самі і перехрестіть його. Також не зле носити в кишені піджака головку часнику.
Від ревізії рятуйтеся цибулею.
Вважається, що коли господарів турбують ревізори, то біля порога кладуть великий окровавлений ніж. Я ж раджу метод мабуть більш дієвий. В епоху тотального зубожіння цибуля немала цінність, але воно того варте. Якщо у вас в офісії щось є, і ви боїтеся, спробуйте рятуватися за допомогою цибулі. В обід – з 12 до 14 години дня, розріжте навпіл цибулю і по половині розкладіть по всіх кутках усіх офісних приміщень, особливо в туалеті. Коли розкладаєте, треба мовчати. Цибуля переночує, а наступного дня, вже після сходу сонця, заберіть її. Але не руками, а мітлою, складіть у еко- торбину, винесіть подалі від офісу і закопайте в землю. В обід – знову ріжте цибулю і розкладайте по кутках. Весь період ревізії – те ж саме. Всі ті дні нікому нічого з офісу не давайте і не позичайте. Навіть родичам. Пригощати також не можна. Навіть у фейсбук не залазьте щоб не накликати біди.
Далі щоб відігнати від себе адміністративну відповідальність треба маком і сіллю посипати всі пороги. Посипаючи треба безперевно речетативом співати ст. 63 Конституції України та ст 268 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тоді буде спокій і щастя, керівництво вас не задрочуватиме, а перевірка чи ревізія — з чим приїде, з тим і поїде.
От така фігня малята. Далі буде.

@revizor_geolog