Ви собі як хочете. А в мене завтра свято. )))))

Знаю, знаю……. Тільки недавно з-за столу повикочувалися після різдвяних святкувань. При тому обговорювали шо «нєвозможноє возможно» і «ну хто ж інший?» Але то все не те.. Хочеться чогось легкого.. ніжно-жіночого.. Щось як.. свято пробудження весни, чи шо? І не буду я чекати того 1 березня. Довго. Завтра – то завтра.

Зранку встану і буду ходити гола по хаті. Бо хто видів, щоб весна пробуджувалася одягненою?))))

Піду в душ, закрию очі і уявлю себе туземкою, що купається у потоці водоспаду.

О! Точно! День Шаленої Жінки!

І хто сказав, що свято Жінки має бути тільки раз на рік?

У мене воно буде мінімум раз на місяць! Хоча.. я собі регулярно таке свято влаштовую)))))

Хочу зробити щось дике.. Щось чого не робила роками! Може, то телевізор подивитися? Ну не дивилася ж понад 15 років))) Чим не дикість?)

Для вас це дико звучить? А ви впевнені, що ті думки, які у вашій голові – дійсно ваші, і що вони не з телевізора і не з інету – не з новин, не з реклам, не з фб-дописів, не з.. не з.. і не з.. Впевнені? Впевнені, що підете голосувати Своїм голосом, а не телевізійними «шуточками».. Впевнені, що пам«ятаєте, хто забив на вас, коли ви задихались під купами сміття? Впевнені, що не віддасте Свій голос за ідіотів, яким давно місце у в„язниці, а не у списку кандидатів?

­Ви дійсно вмієте чути себе? Клас! Вітаю, тоді вам день несамовитої жінки не потрібен.

А мені потрібен. Тому слухаю свою душу. Захочу – буду слухати музику, від якої у мене всередині розгориться вогонь. Захочу – буду танцювати танго голяка.

А що? Моє свято – як хочу, так і святкую))))

А коли ЖИТИ, як не тепер?

Ще чекати 28 років?

І найголовніше – я буду весь день говорити ПРАВДУ. Писати ПРАВДУ. Кричати ПРАВДУ. Я дика. Мені можна.

Я знаю. Правда буває дуже нудна і неприємна. Навіть болюча, коли рветься твій шаблон. Але це таки ПРАВДА.

Правда, що совєти заборонили день матері – і майже 50 років такого свята не було, а замість нього насаджували 8 березня. Правда, що 8 березня є офіційним державним вихідним у тих країнах, список яких вас дуже здивує. Правда, що на Галичині саме 8 березня заборонили греко-католицьку церкву, а священиків змушували ставати православними­­, а незгодних відправляли на Сибір.

Правда, що у цивілізованому світі 8 березня – це швидше день пам'яті тих жінок, чиї права людини порушувались і шана феміністкам минулого. І аж ніяк не день офісних тюльпанів чи вимитого чоловіком раз на рік посуду.

Правда в тому, що коли ви чіпляєтесь за свої шаблони і звички, ви просто опираєтесь змінам. І хочете бути такими, як усі.

Не ведіться. Краще відзначте Свій день Шаленої Жінки. А якщо ви чоловік і дочитали аж до цих рядків — то просто проведіть якийсь день зі своєю жінкою ШаЛеНо! І хай це буде не тільки 1 березня.

P.S. І попробуйте говорити правду. Ви можете, як в анекдоті, вже до вечора стати безробітним, одиноким, усіма проклятим інвалідом, а можливо саме ваша правда спричинить довгождані зміни.